Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
zuzkabluzka: no to je sranda ked ti poviem, že mi ide zub mudrosti a už nemá kam ísť asi dopadnem ako ty. Ked mam byť opuchnutá dôvod sa nájde:-O, ked nie z opky tak z nosa alebo neviem. Uvidím no pravdu, myslela som že po mesiaci to bude v normále. Ale tak čo už zatial pa
ahojte , prosim vas neposlali by ste niekto fotky z operacie pred a po ..ja mam ist 20. na nos( mam hrbol) ,tak aby som vedela na co sa priúravit ..a pocujte po tych 3 mesiacoch je to uz v pohdoe ? a ten nostek vam puchne ekdy ?...ked je teplo velke a rano ho mate napuchnuty ci stale ? ..hmm no vidim to tak ze bduem cele prazdniny zavreta doma :(( ,, no ale co uz neobetujem pre to
atanielka, som 3mes po a fakt sa to zacalo davat do uplneho normalu...az nato ze mi trhali zub, a opuchol mi z toho zasa nooos!!!
preboha, zas som tam dala tvoje meno!!!
ahojte babenky: ja som bola na kontrole a som trošku doktorovi frflala že to mám stále opuchnuté :-( on sa usmial že teraz sa o tom nebudeme baviť, že po 3 mesiacoch až sa môžeme baviť na túto tému. Stále to mam tiež opuchnuté a aj tvrdé. Hrozne sa mi mastí nos a nieje to ešte ono. On mipovedal, že je lepšie čakať na dobrý výsledok postupne, ako vidieť hned rozdiel len dočasne. :-O tak to pre nás čo sme boli a stále puchneme:-O Pekný den
komplex, potom stoji za uvazenie ci s nim chces pokracovat vo vztahu a zivote...z takychto partnerov sa potom vyvijaju chorobni despoticki ziarlivci.
btw a verim tomu ze aj tak by sa s tebou nerozisiel. chce ta iba vydierat.ty vsak skus mysliet na seba, a do operacie chod ak chces, uvidis ten pocit stoji za to!!!!
komplex
velmi sa cudujem pristupu tvojho priatela. Akokolvek, mysli na seba, je to predsa tvoj zivot a ide o tvoj pocit stastia. Ja viem, co su to komplexi, tiez som nenavidela fotenie a takmer som nechodila von. A po operacii som si nadavala, preco som si nedala operovat nos uz skor.
Ide o beznu operaciu, nemas sa coho bat a za ten pocit, ktory budes mat potom to urcite stoji!!!
Zuzkabluzka, dakujem. Tiez si myslim, ze by mal respektovat moj nazor. Ved ja mam problem nastupit do autobusu či prejst po meste, lebo mam pocit, ze sa kazdy pozera len na moj nos. On to vsetko vie, ale je rad, ze vdaka tomu som stale len doma a nemusi sa bat, ze by som niekam chodila... Je to tazke. Mam vsak 26 a uz chcem aj normalne zit. Tak strasne sa bojim, ako to prijme...
prepac komplex, to som pisala ja :)) a adresovala tebe
komplex
to akoze mysli vazne ze rozchod? a co udava ako dovod??? Nechapem takychto chlapov, ved by mal chciet aby si bola stastna a ty ocividne s tvojim nosom nie si...
Kazdy zdravy a vyrovnany chlap predsa musi respektovat prianie svojej polovicky, moj priatel mi tiez povedal ze ma ma rad s takym nosom aky som mala, ale ak sa budem citit lepsie mam ist do toho. sama pre seba.