Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

monitaa

aj ja som bola u kacmara. a čo ti este robil?? večer poslem foto ale len nosa lebo tiez nemam dobre skusenosti. zuzi wow tebe sa to riadne zmenilo teda. jak si my vtedy poslala si bola cca 2m po op vsak? mas to o dosť mensie od vtedy, super fotočky, kočka si, sak si aj bola ale ženske s malym nostekom su predsa len krajsie

zuzkabluzka

livaa, ak ti je zle po narkoze tak si daj nos v lokalke, mne robili kompletku v lokalke, tvrde aj makke casti, cize sekali hrbol, skracovali a zuzovali cely nostek. No ked mas tamponadu tak nemozes nosom dychat vobec,a stekli ta to tam a drazdi no celkovo je to velmi neprijemne. robil ma primar Kostal v Ba, Ruzinovskej nemocnici

Livaa

zuzkabluzka
ale je to take blbe ked si chytim nos a nemozem dychat alebo aspon troska mi ide vzduch cez nos?? mam panicky strach z toho a aj mi byva zle po narkoze ,neviem si predstavit ako by som to zvladla. Tebe robili kompletku ze? Aj Ti lamali nos alebo ako? U mna sa nemusis bat ze by som fotky nejako zneuzila alebo co,mozem Ti na oplatku poslat svoje foto ale inej opky ak by ti to pomohlo,budem velmi vdacna.

Livaa

monitaa
asi k dr. Kacmarovi,pretoze som bola u neho na inej opke a bola som spokojna,len neviem ci by som nemala ist niekde na ORL nakolko mam aj nosnu prepazku krivu okrem toho ze mam hrbol a z profilu je to des,posles mi prosim foto? dik

zuzkabluzka

Livaa
prepac, ja uz neposielam fotky, uz len s kockami co sa tu pozname, nehnevaj sa mam zle skusenosti. tamponada je zla, budes mat vysusene hrdlo,pery,vsetko, bude sa ti chciet stale kychat, ale nakoniec to prezijes a budes rada ze mas novy pekny nostek

Livaa

ZUZKAZLUZKA MONITAA
Bola by som Vam velmi vdacna za Vase foto pred a po :-)
Som z KE a uvazujem o opke. Chcem sa este spytat ake to je mat tamponadu a ci je to az tak hrozne,dik

monitaa

ahoj zuzi, tak jasne posli mi na dykobraz888@azet.sk ja aj dnes opuchnuta sice menej ako včera ale aj tak stale vela