Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Livaa: Ja mam nos robeny na 2-krat (najprv tvrde casti a potom spicka). Tu prvu OP som absolvovala v narkoze a po zobudeni som myslela, ze nastala moja posledna hodina - bolo mi zle az mi musela dat sestricka injekciu. So mnou na izbe boli este dve dalsie baby, ktore boli tiez operovane v celkovej, ale im nebolo nic. Anesteziologa sme mali rovnakeho, takze si myslim, ze to, ci ti bude po OP zle alebo nie, nezavisi od anesteziologa. Kazdy organizmus na to reaguje inak - ten moj jednoznacne velmi protestne:-)))
didlina
ak si este kratko po operacii, to sa stava, ze na nose su nezrovnalosti. Musis pockat par tyzdnou a uvidis, ci ti to zmizne alebo nie. Ja si myslim, ze ti to zmizne, neboj :o)
ZUZKABLUZKA prosim ta napisem mi nejaky kontakt na toho pana doktora v Ruzinove?Rada by som sa spytala na par veci,ja mam velku spicku a dierky mam aj hrbolcek ale nechcem aby mi lamali ale vyplnili priestor medzi hrbolcekom a spickou a spicku zmensili a chcem sa spytat ci sa to da
zuzkabluzka
A on ti robil aj spicku?Lebo ja som pred 4 rokmi absolvovala iba zbrusenie chrupavky a zda sa mi, ze sa mi nos o co predlzil aj sa mi zda , ze mam na jednej strane opuch a to su uz 4 roky od operacie a spicku mam taku bambulatu..lenze moj chirurg co mi ho robil prvy krat, tak povedal, ze ma kvoli tomu nebude znova otvarat a,z e so spickou sa uz neda nic spravit..
Bambulina, ja som bola u Kostala z Ruzinovskej nemocnice a som spokojna velmi.
Lucia, prepac foto uz neposielam,ak tak len na vymenu a nebola som u Kovaca
Ahojte ja sa tiez chystam na operaciu ku kovacovi, boli ste niekto u neho na operacii?
Zuzkabluzka monitaa : nemohli by ste mi prosim vas poslat foto pred a po?
Ahojte baby..Chystam sa na druhu rhinoplastiku..Viete mi poradit dobreho chirurga? Najlepsie v BA...
dakujem, pa:)
Livaa mas tam odpoved