Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

cheequiX

Livaa: Ja mam nos robeny na 2-krat (najprv tvrde casti a potom spicka). Tu prvu OP som absolvovala v narkoze a po zobudeni som myslela, ze nastala moja posledna hodina - bolo mi zle az mi musela dat sestricka injekciu. So mnou na izbe boli este dve dalsie baby, ktore boli tiez operovane v celkovej, ale im nebolo nic. Anesteziologa sme mali rovnakeho, takze si myslim, ze to, ci ti bude po OP zle alebo nie, nezavisi od anesteziologa. Kazdy organizmus na to reaguje inak - ten moj jednoznacne velmi protestne:-)))

Laura S

didlina

ak si este kratko po operacii, to sa stava, ze na nose su nezrovnalosti. Musis pockat par tyzdnou a uvidis, ci ti to zmizne alebo nie. Ja si myslim, ze ti to zmizne, neboj :o)

keituskaaaa

ZUZKABLUZKA prosim ta napisem mi nejaky kontakt na toho pana doktora v Ruzinove?Rada by som sa spytala na par veci,ja mam velku spicku a dierky mam aj hrbolcek ale nechcem aby mi lamali ale vyplnili priestor medzi hrbolcekom a spickou a spicku zmensili a chcem sa spytat ci sa to da

didlina

ja som nestastna..dala som si dole leukoplasty a kukam ze pri koreni nosa, tam kde mi to asi lamal mam hrbolcek, ja neviem ..moze to byt len opuxnute na tom mieste? mali ste to aj vy tak?? porazi maaa..

bambulina

zuzkabluzka
A on ti robil aj spicku?Lebo ja som pred 4 rokmi absolvovala iba zbrusenie chrupavky a zda sa mi, ze sa mi nos o co predlzil aj sa mi zda , ze mam na jednej strane opuch a to su uz 4 roky od operacie a spicku mam taku bambulatu..lenze moj chirurg co mi ho robil prvy krat, tak povedal, ze ma kvoli tomu nebude znova otvarat a,z e so spickou sa uz neda nic spravit..

zuzkabluzka

Bambulina, ja som bola u Kostala z Ruzinovskej nemocnice a som spokojna velmi.
Lucia, prepac foto uz neposielam,ak tak len na vymenu a nebola som u Kovaca

lucia5

Ahojte ja sa tiez chystam na operaciu ku kovacovi, boli ste niekto u neho na operacii?
Zuzkabluzka monitaa : nemohli by ste mi prosim vas poslat foto pred a po?

bambulina

Ahojte baby..Chystam sa na druhu rhinoplastiku..Viete mi poradit dobreho chirurga? Najlepsie v BA...
dakujem, pa:)