Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
nie, nepotrebujes ziadny papier, az pred operaciou si pojdes dat urobit predoperacne vysetrenia svojej lekarke
zuzkabluzka: a ty si musela ist tiez predtym ku svojej doktorke, aby ti vyplnila nejaky papier(doporucenie alebo nieco take)? nevies ci sa to neda aj inak (cez inu doktorku)?
bambulina: Ja mam ten isty priblem ako ty. Tiez mi najprv odstranovali hrbol a teraz by som chcela upravit aj spicku... Vymenime foto? :) dilligaf@post.sk
Bambulina
ano aj spicku, kompletku. skus ist niekomu inemu na konzultaciu, uvidis co povedia.
keituskaa
jeho je po telefone velmi tazko zohnat, stale operuje, mozes ist na konzultaciu bez telefonickeho objednania, ale priprav sa ze budes par hodin cakat. konzultuje kazdy den od 12-15, ale byva tam az do vecera tolko tam je ludi.
lucia5
primar Kostal, Ruzinovska nem
Baby, museli ste po opke zmeniť image /make-up, vlasy.../? Páčite sa sebe teraz viac? Idem za 11 dní a mám dosť depku...
zuzkabluzka: to nevadi a kto ta operoval?
didlina:a kto ta operoval?
cheequiX
Aj ja sa chystam na druhu...Tiez mi najprv odstranovali hrbol a teraz sa mi zda, ze by som potrebovala upravit spicku...a si spokojna?Vedela by si mi odporucit dobreho chirurga?
Dakujem
didlina
pravdepodobne su to ulomky z chrupavky co ti zbrusoval a tie ulomky sa ti tam mozno usadili..mala som to aj ja, ale potom mi to zmizlo..Ale mala to aj moja sestra, ale jej to nezmizlo, tak je ho robil este raz...