Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Mendy
nie, nepriniesla, nechala som to na nom aby mi urobil nostek co sa mi hodi k tvari a podarilo sa.
Zuzkabluzka velmi rada by som videla tvoje foto, lenze mam problem ze ja budem mat doma internet az na druhy mesiac. Teraz chodim do int. klubu, na mobile si mozem vsetky prispevky iba precitat. Ak budes na tejto stranke aj potom tak sa tu ozvem. Zatial dakujem.
Priniesla si mu ukazat aj obrazky ako by si to chcela?
Dada
uz som ti tu na to odpovedala, 13.5
ahojte baby aj ja zvazujem opku,tiez mam hrbol a vacsi nos a z profilu je to katastrofa.
baby prosim Vas poslite mi foto pred a po,ja mam tozit obavy a neviem sa odhodlat. Velmi pekne dakujem
monitaa
tiez by som cchela ist k dr. Kacmarovi,viem ze je fajn,bola som u neho na opke ale nie nosa,posles mi prosim foto? dik pekne
mas ich tam :) nezabudni poslat aj ty!
Moni ahoj,ja napr teraz uz druhy den krasne odpuchnuty, rovny, stihly, juj. predtym cely vikend opuchnuty, pretoze som mala opuchnutu celu tvar kvoli zubu. Poslem ti fotosky z benatok, to bolo pred 3 tyzdnami presne.
pre cislo 5 zije: NEODPORUCAM nikomu ist k "doktorke" Jezovitovej. Ak chcete vediet preco, napiste mi na mail: janzia@inmail.sk ... Napis mi na mail "cislo 5 zije", rada Ti odpisem a mozeme sa aj stretnut. Robis velmi dobre, ze si sa rozhodla pre ineho doktora, aj Ti odporucim, ak budes chciet.