Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahoj rockier, mne sa tiez moj nos nepaci z profilu, tiez mi doktor povedal ze mam indiansky nadych, tak to si chcem dat spravit. A ty ides kedy k nemu na operaciu?
ahoj zuzi, tak ja mam teraz zas napuchnute obdobie...tebe sa nosik zmenil od kedy se posielali foto? ak ano posli prosim aktualne. ja ho mam mensi aj z profilu krajsi ale stale opuchnuty
mozem ti poslat foto ked chces. ten opuch mam uz len niekedy, tam kde mi odstanoval hrbol na jednej strasne.
chod tam asi co najskor, lebo on dava terminy tak za pol tristvrte roka....takze mas na rozmyslanie dost dlhu dobu potom :))
A este nieco ten opuch co mas na jednej strane to myslis na "kridle" nosa nad dierkou?, ze mas este stale jednu stranu taku prevalenu?
Este som tam nebola ale chcem ist k nemu vela sa tu o nom pise tak radsej pojdem k tomu co mam o niekom prehlad nez k niekomu o kom som v zivote nepocula. A aky mas nostek keby si ho prirovnala k nejakej herecke? Mne sa paci nos co ma neviem ci ju poznas Lindsay Lohan. ta ma zevraj tiez plastiku a vo filme som si to ani nevsimla az ked som o tom citala.
mendy
neboj nepovracias, neuvidis ani neucitis to. uz som to tu opisovala ako to prebiehalo, az na tie injekcie a kokainove tycinky sa to dalo prezit. Kostal je pri operacii velka opora, cely cas ta ukludnuje a sranduje a tak.nicoho sa nemusis bat.
urcite by som mu to povedala aj po roku, som 3 mes po a chodim teraz raz do mesiaca na kontrolu a zakazdym mu tam pistim ze tento opuch tuto naboku nechceeeeeem, a on vzdy ze zuza, vydrz preboha :)))
uz mas termin? vies ze u neho je dlha cakacka...
Zuzkabluzka a Laura dakujem za odpovede. Zuzi a pri operacii si co citila bolest dufam ze nie ale nejaký tlak alebo nieco? Ked ti fuj tu kozu od kosti odlepoval, ja sa tam asi povraciam.A ak by sa ti nieco na tomto novom nosíku este nepacilo tak by si mu to povedala pri kontrole trebars po roku?
jeel ahoj a okrem toho ze sa ti znefunkcnil nos ako ti ho este doje...Mas ho nejaky neprirodzeny dohora? alebo kazdu stranu inu alebo nakrivo? prosííím odpis. Ja k nej idem v auguste, ale uz nejdem poviem jej ze som si to rozmyslela. A bola si uz na oprave?
ano didlina, cely nos, aj spicka :))
neboooj!
caute,
kolko stoji taka operacia nosa?