Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Doktor Hajek, je dobry, precizny, dava si zalezat na tom co robi.Co sa tyka kontakotv klikni si na webovu stranku ruzinova a tam mas mailove adresy pripadne konzultacne hodiny.
Zuzkabluzka: dakujem ja som sa v tom stratila a potom som to nevedela nájst. dakujem velmi si mi pomohla.
A nahodou nevieš,alebo niektorá zvás aký je Dr.Hajek?Prípadne kontakt?
Ahoj baby!Prosim vas potrebujem nutne a rychlo poradit dobreho chirurga na zapadnom SK cize Blava,Trnava,Piestany,niekde tam.Potrebujem si dat spravit spicku a dierky uz to nevydrzim na kazdej foto rozplasknuty nos :( robia to aj v lete?? konkretne jul-august?inokedy nemam cas PORADTE PROSIM to uz aby som tam aj napisala nie?:(
No ved toho sa bojim, aby mi neostalo este horsie. Ja som tiez nad ulk rozmyslala, ale tam ti to urobia v lokalke.A sice povodne som chcela ist do lokalky aj ja, vela ludi ma odhovorilo.Dokonca mudr.koščál z ružinova uprednostnuje lokalku, mudr. hajek z ruzinova na tom istom poschodi operuje vylucne iba v celkovej. no vyber si.
ziza: Skús sa radšej ešte poradiť než si to necháš rezať. Som rada že si inak spokojná. Tiež si sa pred operáciou tak bála? Ja idem do ulk.
V ružinove mudr. Hajek, no fakt nemôžem na nho povedat nic zle,okrem toho na kontrole som nebola odkedy mi to dal dole a povedal ze tie hrboly casom zmiznu.ja by som aj sla na tu opravu, no ked si predstavim vsetko to okolo toho hruza. inac po operacii po prebudeni som mala super pocit, no ked som bola jak spuchlina som mala strane vycitky co som tu urobila mala som uz spicku oblepenu a ta bola skocena hore, a vyzeralo to hrozne, ja som sa bala ze to tak ostane.ale teraz nelutujem nic, v porovnani co to bolo, a okrem toho prida to aj na sebavedomi uz len ten pocit ze mas plastiku.
Ahojte, tak za dva týždne idem na to... Asi odtiaľ ale zdrhnem, lebo sa neskutočne bojím /výsledku/! Mali ste tiež také pocity?
ziza: kto ťa operoval?
caute na plastike nosa som bola pred rokom,no zda sa mi, ze nos mam na dotyk hrbolaty, hrbol co som mala je malinky ale je.No aj tak mozem povedat ze som spokojna, vzdy lepsie ako to bolo pred.A vraj to nejde vzdy na prvy sup. Mate niekto skusenosti s opravou?dakujem