Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Livaa, diky diky za komplimenty, posles foto na oplatku tvojich novych prednosti? a urcite by si to v lokalke zvladla, keby nie tak to v lokalke ani nerobia. ja by som sa zas bala narkozy, takto som si to mohla "odsledovat"
Laura S
viem ze si bola a aj si mi posielala foto nosteka,mas ho super. No asi vies ze som bola na opke prs v Chirmede a zle som znasala narkozu bolo mi blbo,a bojim sa ked mi bude zle ako budem dychat a ako to zvladnem...
Ty si bola s nostekom v BB ze? Ja si myslim ze ta gelova tamponada je asi lepsia ked si mohla aspon trosku dychat nosom,uf co sa tyka bolesti nemam problem len ta tamponada ma odradza. Neviem aku pracu ma dr. Kacmar co sa tyka nosov,lebo mne treba aj prepazku aj hrbol proste celkovo. Vam zavidim ze uz mate po tom.
livaa a nerozmyslala si vtedy ze si to das spolu urobit ked uz si bola v narkoze? ci to si sa az neskor rozhodla
livaa
checkni si mail
Livaa
a co sa tyka narkozy, ja som bola na 4 operaciach, po prvych dvoch mi bolo velmi zle, ale potom, ked som bola v inej nemocnici mi bolo super. Doktor mi povedal, ze vsetko zavisi od anesteziologa, vraj ked je odbornik a da ti spravnu narkozu, nebude ti zle.
A tak po operacii u Kovaca v BB mi bolo super a ani v Chirmede mi nebolo zle.
livaa
ja som bola na zmenseni nosa 2krat. Zalezi na tom, aku ti doktor da tamponadu. Po prvej operacii v BA mi dali klasicku tamponadu, mala som ju 3 dni a az tak velmi mi nevadila, proste som dychala nosom. Je pravda, ze ma steklilo v nose, lebo aj napriek tomu, ze mas tamponadu, z nosa ti vyteka krvavy vytok. Ten ti preteka aj cez tamponadu, tak mas pod nosom este obväz, ktory ti to zachytava a ten ti vymienaju, ked je mokry.Nie je to velmi prijemne, ale da sa to v pohode vydrzat. Ked mi tamponadu vyberali, vobec ma to nebolelo, len som sa strasne bala prvy krat nadychnut, lebo som sa bala, ze to bude boliet. Ale nebolelo to, len sa mi zdalo, ze dycham ovela viac vzduchu ako predtym:o)
Pri druhej operacii mi robili iba spicku nosa a dali mi gelovu tamponadu. Ta bola super, lebo som mohla normalne dychat nosom a nevyberali mi ju, ale postupne som ju vysmrkala.