Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

Livaa, diky diky za komplimenty, posles foto na oplatku tvojich novych prednosti? a urcite by si to v lokalke zvladla, keby nie tak to v lokalke ani nerobia. ja by som sa zas bala narkozy, takto som si to mohla "odsledovat"

Livaa

zuzkabluzka
wooow perfektny nostek, hoc Ty si pekna baba a aj pred tym Ti to seklo .) Jak Ti zavidim ze uz mas po tom a obdivujem ze si to zvladla len v lokalke,fakt :-)

Livaa

zuzkabluzka
nie nerozmyslala som ze si to dam naraz spravit,nie som az taka hrdinka :DD
po opke som bola dost ubolena a este kebyze nos a neviem dychat tak neviem neviem......

Livaa

Laura S
viem ze si bola a aj si mi posielala foto nosteka,mas ho super. No asi vies ze som bola na opke prs v Chirmede a zle som znasala narkozu bolo mi blbo,a bojim sa ked mi bude zle ako budem dychat a ako to zvladnem...
Ty si bola s nostekom v BB ze? Ja si myslim ze ta gelova tamponada je asi lepsia ked si mohla aspon trosku dychat nosom,uf co sa tyka bolesti nemam problem len ta tamponada ma odradza. Neviem aku pracu ma dr. Kacmar co sa tyka nosov,lebo mne treba aj prepazku aj hrbol proste celkovo. Vam zavidim ze uz mate po tom.

zuzkabluzka

livaa a nerozmyslala si vtedy ze si to das spolu urobit ked uz si bola v narkoze? ci to si sa az neskor rozhodla

Livaa

monitaa
to budes velmi zlata ked mi posles vecer foto :-) ja som bola na opke s prsiamy,ak tak Ti ich mozem poslat na vymenu,ale fakt sa nemas coho obavat...
a Kacmar Ti ukazoval aj fotky opiek nosa?

Livaa

zuzkabluzka
no ja uz mam zmatok,co mi kto posielal,ano mam fotky,blondava pekna s krasnym nostekom :-)
ale ja by som lokalku asi nezvladla a dr. to robi len v celkovej,uz som sa ho pytala,ja by som sla ked tak v zime,vtedy mozem chybat v praci,no uvidim ako sa odhodlam,ale dik este raz :-)

Laura S

Livaa

a co sa tyka narkozy, ja som bola na 4 operaciach, po prvych dvoch mi bolo velmi zle, ale potom, ked som bola v inej nemocnici mi bolo super. Doktor mi povedal, ze vsetko zavisi od anesteziologa, vraj ked je odbornik a da ti spravnu narkozu, nebude ti zle.
A tak po operacii u Kovaca v BB mi bolo super a ani v Chirmede mi nebolo zle.

Laura S

livaa

ja som bola na zmenseni nosa 2krat. Zalezi na tom, aku ti doktor da tamponadu. Po prvej operacii v BA mi dali klasicku tamponadu, mala som ju 3 dni a az tak velmi mi nevadila, proste som dychala nosom. Je pravda, ze ma steklilo v nose, lebo aj napriek tomu, ze mas tamponadu, z nosa ti vyteka krvavy vytok. Ten ti preteka aj cez tamponadu, tak mas pod nosom este obväz, ktory ti to zachytava a ten ti vymienaju, ked je mokry.Nie je to velmi prijemne, ale da sa to v pohode vydrzat. Ked mi tamponadu vyberali, vobec ma to nebolelo, len som sa strasne bala prvy krat nadychnut, lebo som sa bala, ze to bude boliet. Ale nebolelo to, len sa mi zdalo, ze dycham ovela viac vzduchu ako predtym:o)
Pri druhej operacii mi robili iba spicku nosa a dali mi gelovu tamponadu. Ta bola super, lebo som mohla normalne dychat nosom a nevyberali mi ju, ale postupne som ju vysmrkala.