Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
tamara123:ahoj ja som dva tyzdne po operacii u Kovaca a spicku mi urobil velmi prirodzene,akurat mi zostal ako keby trosku hrbolcek,uvidim ci to este odpuxne. A HAK musis vysadit v case ako ti povedal,inak by si mohla dostat napr emboliu pocas operacie.V pohode to vysad, ale vyrataj si tak aby ti nevysli pocas opky kramy. Ked napriklad zajtra vysadis, tak dostanes menzes o tolko dni o kolko ti prixadza aj bezne ked doberies poslednu tabletku balenia HAK.Neviem ci som to poxopitelne vysvetlila,ale ak nie,pytaj sa radsej.
Baby, prosim, surne potrebujem radu.O mesiac idem na kompletnu plastiku nosa k MUDr. Kovacovi do BB, no vraj musim mesiac pred oper.vysadit horm.antikoncepciu. Neviete preco? Ak to budu iba 2 tyzdne, mozem mat nejake komplikacie? Neviem totiz, ci mozem tablety vysadit len tak v strede uzivania a ako budem potom pokracovat.A nemohla by mi niektora z vas, ktora u neho bola, aspon opisat, aky nos jej spravil? Bojim sa neprirodzene zdvihnutej spicky. Dakujem
Lucia
mne ho robila lekarka na sukromnej internej ambulancii, pretoze moja obvodacka predoperacne nerobi. interne ambulancie su skoro vsade, skus si zavolat a opytaj ci ti urobia.
bambulina
ja mozem odporucit iba toho co operoval mna, primar Kostal Ruzin. nem, chodi ku nemu vela ludi na opravy, je z najlepsich v BA. ma vsak terminy obsadene na pol roka dopredu.
zuzkabluzka: no to som myslela, neda sa to predoperacne urobit niekde inde ako u svojej lekarky, pretoze u mna je to dost problem...a este som chcela, ze sa bojim toho, ze to bude vyzerat umelo...bo to nechcem...
zuzkabluzka
A vedela by si o nejakom dobrom chirurgovi?Ja som ako tak rozhodnuta, ze mi ho bude robit Guba z ULK...
--alexis--
A tebe kto robil nos?
bambulina
neboj nebudes mat ziadne jazvy, dnes sa to uz robi zvnutra, mas 2 male rezy a 2 stichy vnutri nosnych dierok, vobec to nevidno.
zuzkabluzka
Bola som na konzultacii u ineho chirurga..a samozrejme som mu hned na zaciatku nepovedala, ze co je vo veci a hned sa ma spytal ci som nahodou nemala zlomeny nos a tak...A sam od seba mi navrhol, ze by mi zuzil spicku a este trosinku zbrusil...Tak som mu povedala, ze som ho uz raz mala robeny a ci je pravda, ze tam potom budem mat viditelne jazvy..Tak mi povedal, ze keby tomu bolo tak, tak by mi ho neurobil..Takze asi tak..