Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

luna_

lady ma: prosim ťa, možeš aj mne poslať nejaké fotky tvojho nošteka? Budem velmi rada.Ty si bola u dr. Marsala v Trnave, vsak?Moj mail je:lunana9@post.sk

New_nose

Ahojte stredu ma operowal doktor Guba...operacia nebolela takze neblbnite s celkowou anestezou...lokalka je w pohode---kto uz ma po operacii--kolko wam tiekla krw z nosa??a boli wyberanie tamponady::??inak to dychanie ustami ma zabija.:)

fusakla

sisulienka:
ahoj sisa, to ze ti to hvooria je preirozdzene, mne hovoria to iste lebo su uz na mna zvyknuti, ale nechapeu to ze niekedy cloveku nezalezi co si mylsia o nim druhi ale to co si mysli on o sebe sam a ako sa sam citi, a ja sa citim tak, ze chcem mat normalny pekny, maly nos, nie skokansky aky mam teraz, ja co som sa tu pytala, bo tiez chem ist na operaciu, tak mam odporucene zatial dve klinky: V BA - najdi si na nete ustav lekarskej kozemtiky, sa mi zda ze to je ono, a dalsie je v BB ale to zalezi odkial si ja to mam do BB blizsie tak rpeto, hlavne daj na svoj pocit, porozpravaj sa doma o tom s vasimi, ci ti to rpekaza , ci ti to moc vadi ale neboj rozhdnes sa dobre, ja to chcem velmi, pretoze uz od zakladky mavam z toho komplexy a male sebavedomie, ktore soms a posutpo casu naucila zakryvat a nikto by nepovedal ze som az tak strasne neposkojna s mojim vyzorom...je to na tebe :-)

sisulienka

caute kocky ...aj ja rozmyslam nad plastikou nosteka...ale som velmi neorzhodna ....neviem sa s tym zmierit , moje kamosky mi vravia ze nemam ist ale ony maju nosteky ako porcelanove babiky a ja och ratafak plachta je asi moj pribuzny :( ....tak ze ci by ste mi nevedeli odporucit daku dobru kliniku..doktora alebo tak ....kujem milionkrat :*

mimi000

lady ma mozem ta este raz poprosit o tvoju fotocku? :) uz raz som ti pisala ale neposlala si mi... vies som zvedava na tvoj krasny nostek... este viac ma to posilni ist na operaciu ked uvidim ze tvoj nosik je pekny a prirodzeny .... :):) papa a pekny den

cukricek

caute baby...mam otazocku,,po akom case po opke mozem ist medzi ludi??to znamena ziadna dlaha a pod, na tvari,,,,

fusakla

lady_ma:
jasne posli aj ked nemas uplne z profilu , inak ti poviem ze ty si asi nevidela ten moj nos, ja uz si to tiez poamly idem zajednavat ale potrebujem to stihnut co najskor kym mam prazdniny lebo tam sa nosi este aj ta dlaha ze?