Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

aniani

New_nose
Ahoj. Tak sa ti to kráti. Že sa bojíš, je prirodzené, aj ja mám strach. Ale vtedy si poviem, že to hádam horšie nemôže byť, ako je. Držím palce, nech dopadne všetko k spokojnosti a keď ti bude lepšie, budem rada, keď mi napíšeš, aj ako si bola spokojná s prístupom a aký máš pocit po opke. Môžeš aj na môj mail "paula.lol@azet.sk". Drž sa!

lady_ma

no baby fotky s mojim obrovskym nosom nejake mam ale ani jednu ze tak z profilu...ale poviem vam ze bol fakt desny..ked chcete poslem nejake take..

fusakla

lady_ma:
moc adkujem za foto mas ho fakt dobre urobeny a ako tu uz jedno diveca spominalo, skoda ze nemas apson nejaku fotku rpe porovnanie, mozno len taku kde ti ten nos vidno aspon trochu z preoperacie na porovnanie rozdielu ak najdes posli pls budem vdacna andrea418@cantrum.sk

ax ax

LADY_MA: noo pekný ho máš.. skoda ze nemáš foto pred opkou by sa to dalo lepšie porovnať.. nenájdeš nejaku?

tweety123

lady_ma: dakujem ti za foto:) nostek mas fakt pekny a hlavne prirodzeny:)kiezby to aj mne tak dopadlo...caka ma to v auguste no uz teraz mi to neda spavat...najvacsi strach mam z toho ze budem vyzerat neprirodzene jak michael jackson:(