Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

New_nose

ahojte operowali ma 18 juna...zajtra mi daju dole dlahu..robil ma Guba..aj wy ste mali spicku tak wyssie zalepennu?to ma trapi..

rockier

ahojte, no ja som bola na opke pred 4mi dnami,,,,odtsranili mi hrbol,,ale spicku mam tiez opuchnutu,,,dufam ze to sa to da dako do spetembra doporiadku,,vam to este stale opucha ,,,od aprilaa???fuuha..

Monitaaa

AHOJ fusakla možno mas pravdu opuchnuta som sice bola už davno pred dovolenkou ale ked sa to tak vezme tak to trva mesiac a pol čo aj u nas je teplo poriadne. lekar ma videl neni to zasa nič hrozne ale hovoril že počkame do oktobra

fusakla

Monitaa:
nie som nijaky odbornik a ja som este tu operaciu nepodstupila ale mylsim si ze to mozes mat bud nejaku alergicku reakciu ,a okrem toho je leto, tepelne zmeny z dovolenky ti mohli sposobit opuchy, mozno sa ti to podrazdilo, to mas asi nieco take podla mna, ako ked mas jazvu a mas zakaz ju apson rok vytvavovat slnku...tak neviem no ale asi budes mat najlepsie kontaktovat svojho lekara a informovat sa

Monitaaa

baby tak už som spat včera sme sa vratili z dovolenky, ale prosim poradte mi niekto už tomu fakt nerozumiem posledny mesiac a polnos stale opuchnuty hrbolaty a podobne ako zemiak teraz kuknem a uplne rovny hladučky pritom po operacii puchol ale postupne to islo dolu potom už len tak sem tam a boli chvile ked bol naozaj pekny ale potom z ničoho nič strasne opuchol a takto to ostalo mesiac a pol teraz z ničoho nič zrazu odpuchol rano bol este ako ballon. neviete čoho je to dosledok operovali ma začiatkom aprila

fusakla

o mimochom som sa chela spytat, som sa dopocula ze je aj nejaka klinika v Ziline mate niekto s nou skusenosti alebo viete o nej nieco viac? ak jo pls napiste dik

fusakla

New_nose
fuuha a nebala si sa? ja som strasny pokakanec, a okrem toho to trva dlhksie ako len pol hodina, to si v pohode vydrzala? obdivuhodne