Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
bambulina:
zatial som s Gubom welmi spokojna konecne profil aky som wzdy chcela...este ked odpuchne bude dokonaly:)
ale tam sa robia v celkovej,,skus ist aspon na konzultaciu ,,a uvidis ze sa potom mozno troska inak aj tvoja mami postavi ;)
doremi: ak si zdrava tak sa uz vobec coho nemas obavat, a ak sa o teba boji az tak tvoja mami tak chodte niekomu kto to robi aj v lokalke,,,ja som 2 tyzdne teraz po operaciii a som velmi stastna fakt mi to pomohlo,,,,zbytocne je sa trapit ked sa to da vyriesit,,,o ke som nepocula moc tak tam by som radsej ani nesla ...dobre nosteky robi kovac v BB , ORL klinika
Tina1, New_nose
Ahojte ja som rozmyslala nad Gubom taktiez...Ja uz mamtotiz jednu operaciu za sebou, ale zda sa mi , ze ma bambulatu spicku, tak som u neho bola v aprili na konzultacii..tak rozmyslam...Aky ste mali z neho pocit?
dakujem
caute ludkovia,prosssiiiim pomozte mi ,mam strasne depky zo svojho nosa,spredu je oki,ale z boku vyzera strasne,problem je aj v tom ze operaciu mi oco zaplati ale mama nechce o tom ani len pocut,strasne sa o mna boji,lebo som jej jedine dieta,ja to sice chapem no neviem uz fakt ako dalej,...ake vsetky mozne urazky som si na svoj nos vypocula viem len ja a som na tom hrozne,nebavi ma nic ani ist von,mam s tym strasny problem ,chapete,bojim sa dalsich urazok...ja uz takto newladzem dalej zit,so strachom ze kto sa zase do mna obuje a bude ma urazat...,teda hladam dobreho pl.chirurga v kosiciach,mate niekto skusenosti s valdmanom z PO?pocula som ze na odstranovanie znamienok je super ale inak vraj nestoji za vela,ale ma to k nemu najblizie,za akukolvek info budem velmi vdacna.
New nose: Aj mne sa zdá troška zvláštny, ale je to asi tým, že je pripuchnutý a samozrejme nezvyk.Z profilu je ale celkom fajn.
Tina1:
mne sa moj zda welmi zwlastny..taky...newiem to ani opisat...hlawze zpredu...preto chcem porownat s tebou:)
Tina1:
dik posielam ti aj ja foto..nemas este nejake zpredu?
no hej wed je to este citliwe wsetko ale hlawne sa neopaluj welmi a nic by sa nemalo stat podla mna..a kam ides na dowolenku?k moru?
New nose: Ja sa ale moc na to necítim, nos mám ešte dosť citlivý. Dnes som si ho nechala doobeda skoro celý odlepený a pripuchol. Tak neviem,,, Máš tam foto