Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lady ma: prosim ťa, mohla by si aj mne poslať foto na lunana9@post.sk ? Budem velmi rada. Ja tiež chcem ist na operaciu nosa, pozerala som stranku Dr. Marsala a nosteky su tam velmi pekné...dakujem a pekny zvysok nedele
lady_ma: ahoj... tak ja sa tiez chystam na operaciu... taky komplex z toho mam :( mam pocit, ze kazdx vidi len moj velky nos... a chcela by som vidiet, ako ti ten nostek spravili ak mozem :)mozes mi fotku poslat na adresu: mimi.mimi@atlas.sk .....dakujem :) pekny den prajem
aniani:
ahoj no jasne ze dam wedet:)..drz mi palce pretoze sa dost bojim..ale dufam ze budem s nosikom spokojna:)teraz ho mam priserny
baby ktore ste mi sem dali e-mailovu uz som vam foto poslala:)
New_nose
Ahoj. Sledujem to tu pár dní a tak viem, že ideš o pár dní ku Gubovi. Ja idem k nemu o 2 týžne. Budem rada, ak mi dáš vedieť svoje pocity po opke.. Prajem ti nech ti to dobre dopadne (čo prirodzene prajem aj sebe)
lady_ma: zrejme mam podobny problem ako si mala ty..akurat ze mne treba spicku skratit a nie zuzovat.no a ten hrbol.len vies bojim sa toho ze budem mat uplne iny nos kedze mi budu robit dva zasadne zasahy.. no ale ty si stastny cloviecik ze ti to takto dopadlo:) tak keby si bola tak dobra poslat mi to na adresu jesty@centrum.sk. a ak nahodou mas v pocitaci aj fotku ako si vyzerala predtym tak by mi to velmi pomohlo:) vdaka
nostekova:
ahoj no jj prave som to nasla na nete , bo som hladala ale stale len stranky Ba, KE alebo potom cechy a tu BB nie a nie najst ale potom som ju naslam, inak novodobo som sa dozvedela ze udajne je surkomna klinika aj v Za ale to este zistim lebo si myslim ze hodne zavazi skusenosti doktora, ako sa niekedy hovori cim starsi tym lepsi, ale inak svtekym chem povedat ze jendoducho dat si zoperovat ten nos je moj velky sen odkedy som si ako dieta uzila hrozne prezivky a tiez mam problem citit sa zle lebo si mylsim ze kazdy hladi len na moj itrasny hrbaty nos...preto ked sa mi to podari bduem hrozne rada...
lady_ma
Ahoj ja idem stredu ku Gubowi na operaciu...neposlels mi foto?som zwedawa ake to mas:)