Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Tina1:
nynca@azet.sk
sem posli dik wopred
aj ja idem na dowcu mesiac od opky...som sa baala ze sa to nemoze..som rada ze nejsom sama do ide...sa slnit:)
Baby ako dlho nos opuchá? Idem v piatok na dovču a nos stále lepím. Vo štvrtok bude mesiac od operácie. Opuchá kosť dlhšie ako iné časti?
New nose: napíš mail, aj keď ho asi mám...
Tina1:
neposlesmi twoju foto??aj ja ti poslem som zwedawa ake to mas
Som 12 dni po opke dnes mi dali dole dlahu aj wy stre malui pocit ze nostek je cudny??:))assi nezwyk kedy odpuchne?
Monitaa: mne doktor povedal, ze nos do jedneho roka moze z casu na cas zmenit tvar (napuchnut, potom odpuchnut a pod.) a ze niekedy je stav nosa napr. po pol roku horsi ako bezprostredne po opke, takze sa nemam lakat. Mne nos nepuchne cely, ale len ta jedna strana, ktoru mi sekal. Dovodom je vraj hojenie vnutornych jaziev a mozno aj teplo (ved vtedy cloveku puchnu napriklad aj nohy). Takze tolko moj nazor na vec:-)
Tina1:
hej widela,este sice opuchnuty ale je mensi rowny krajsi..len uz chcem aby mi odlepili spicku a budem spokojna.ty si si nos widela?
Hovoril že aby špička v budúcnosti príliš nespadla a aby sa ťahala do špičky. Už si si videla nos?
Tina1:
a pytala si sa Gubu preco musi byt ta spicka tak dlho zalepena do horaa?ja to tak uz nechcem wyzeram ako prasiatko..
New nose: Ako vieš ja som bola 5.6 a stále mám nos zalepený a tiež špičku prilepenú do vrchu. Ale hádam na budúci týždeň už budem môcť chodiť cez deň bez pásky. Vo štvrtok to bude mesiac od operácie.
Baby ako dlho ste mali zalepený nos aj cez deň?