Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lady_ma

ahojky, napis mi mail jasne poslem ti ju. no mne robili vlastne vsetko:D zuzovali cely chrbat, zbrusovali hrbolcek, zdvihalli trosicku a zuzovali spicku. ja som mala tiez strach ako neprirodzene budem vyzerat...a tak 2-4 tyzdne po tom ako mi dali dole dlahu to trosku neprirodzene vyzeralo, ale teraz ako "sadol" , odpuchol je naozaj nadherny si myslim. a niektori ludia si to dokonca nevsimli..len ze som strasne opeknela:) drzim palce aby si aj ty bola tak moc spokojna:)

tweety123

lady_ma : ahoj,prosim Ta mohla by si mi poslat tu tvoju fotku po? idem na operaciu v auguste ale strasne sa bojim ze budem vyzerat neprirodzene.ja mam tiez depky z mojho profilu je mi z toho nanic,len sa bojim ze tym ze mi odstrania hrbol,budu mi musiet skracovat aj spicku a nechcem vyzerat umelo:( tebe vlastne co robili? budem ti velmi vdacna ak mi posles foto:) vdakaa

lady_ma

ahojteee...pisem po dlhej dobe:)
a jedine co mozem po stvrt roku (alebo kolko odvtedy ubehlo) konstatovat je ze ak rozmyslate nad plastikou nosa ani sekundu nevahajte!!
moj zivot ta operacia zmenila o 10000% k lepsiemu. viete aky je to super pocit ked vam zrazu nevadi ked na vas niekto pozera z profilu?:P
ja som bola u doktora Marsala v Trnave a som MAXIMALNE spokojna s tym ako teraz moj krasnucky dokonaly nostek vyzera:)
ak by ste chceli foto mozem poslat, ale mam z profilu len po..pred som sa nefotila..radsej:P..som nechcela mat depky:D

Monitaaa

ok cheequix, dnes odchadzame na dovolenku tak jak pridem to najdem, po dovolenke možno pojdem na to si to za tie dva tyždne premyslim. tak ahoj a vsetkym pekny vikend majte sa

cheequiX

Monitaaa: moni, dala som si ta do pripomienok ohladne tej veci, co sme sa cez maily bavili:-)))bojim sa, ze mi to zas vyfuci z hlavy.

nostekova

fusakla, ved blizko ziliny je banska bystrica a tam dr. kovac a ten je, co sa tyka slovenska, najlepsi. a naco by si sa trepala do ba, ked tento je fakt jednotka.