Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

fusakla

rockier:
sestricka na rosveltovje, jednej nasej znamej rodina, mi zistovala a zevraj uz nerobi take operacie ze uz iba jednoduhksie, no pokial viem zlozita znamena taka ktora sa tyka kńosovej kosti, neviem no fakt, vies hrozne zle sa vybavuje nieco ked nevies kam sa obratit nie som z BB tak to mam tazke sa tam nejak vobec dovolat ani linka na nete co je im nefungujem tak som rada ze aspon cez tu pani nieco zistim , a ty mas na neho kontakt?

rockier

fusakla: hmmm tak to sa mi moc nezda, ako mne sice povedal ze to mam beznu opku,ale co tam hovrili sestricky ze maju aj zlozitejsie pripady,,,no neviem nakolko je ten tvpj zdroj spolahlivy,,kazdopadne by som sla na konzultaciu k nemu,lebo mne sa zdal byt dobry odbornik ani som nepocula a ani necitala zeby sa niekto na neho stazoval...treba poskusat viacej tych konzultacii a potoms a rozhodnut....a pocuj ty ako vies ze mas taky zlozity ten nostek ;)..ale tak to uz tvoja vec :)..ja mozem iba povedta ze s kovacom mam dobre skusenosti

bambulina

New_nose:
A ako dlho trval cely proces?Ja som bola u neho na konzultacii tusim v aprili a dal mi termin na jun, lenze som teraz mimo SR a uz som mu poslala asi tri maily a stale nic..Chcela by som termin operacie tak okolo oktobra, tak som zvedava..A tebe robil iba spicku?Mne povedal, ze by mi aj trosinku zbrusil +spicku by mi zuzil, tak len chcem vediet ako dlho si mala sadru a kedy si mohla ist do prace...Diky

fusakla

doremi:
a tebe chcem povedat: skus sa o to porozpravat s mamou v klude, povedz jej o tom ako sa ti smeju ludia a ako to vplyva na tvoje sebavedomie, neboj ja som si tiez uzila svoje ale som uz dospela a s ludmi ktorymi sa stretavam sa spravaju normalne az na to, ze ja sa aj tak necitim dobre najma ked ma fotia, najma z profilu,fuj, ale myslim ze je dolezite aby ta pochopila a fakt si skus najst niekde kde robia aj v lokalke zlozitu operaciuto je dobra rada tam sa o teba nebude mama tak bat...

fusakla

New_nose:
ahoj nemohla by si mi poslat aky si mala nos pred a po operacii? ja som este na nej nebola idem si len dohdonut konzuzltaciu ale som zvedava aky to ma efekt ak nie tak pochopim to dik, andrea418@centrum.sk

fusakla

rockier:
ahoj ja som si dala zistovat v BB o tom kovacovi a povedali mi ze on neorbi take komplikovane operacia nosa, tak mi tam pomoze jedna panit zohnat druheho tak ako je mozne ze tebe ho robil? nie su tam dvaja?

New_nose

kto mi posle foto zpredu po operacii?:??ja som uz 13 dni po..a som zwedawa na was..bo zpredu mam este zwlastny pocit ke dpozeram nqa nostek