Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

sopcek

Ahojte. prosim poslite mi na maila elvire24@azet.sk kontakt na dokt Kovacaa a kde on vlastne sidli. HNed ako pridem 18 septembra z Uk sa chcem s nim skontaktovat bo si chcem ist dat upravit hrbol na nosteku. Nechcem ist do Ba moc a v jednej klinike mi povedali ze v uplnej anesteze to stoji 60 000 co je posla mna dost vela a este kolko sa mi to asi bude hojit?? dakujem pekne

Monitaaa

new nose dobry je benefix alebo omnix taky davaju aj na klinike da sa kupiť v zdravotnych potrebach v lekarnach ho nemaju

New_nose

ja natieram takym Vichy ze pre mladu plet...rychlo to schne takze mi to wyhowuje a nostek sa potom neleskne..len dufam ze to supanie prestane:)

rockier

no ja si ho ze peelingujem :) tak troska, nech sa mi ta koza odstrani:/a obcas si ho natriem tym "zazrakom" hojivym z oriflamu ;))

rockier

new nose :)) podla mna kedy chces vsak zvonky nemas nejake rany, ci ano?:)...ale ja mam taky troska zosupany nostek ty nie?

rockier

ax ax: aj ja som bola u kovaca, celkova anesteza je v pohode,ak si zdrava tak sa vobec nieje coho bat, maju tam taku milu anestezilogicku, mne ani nebolo zle po anesteze , neboj ;))to nie je nic....no rbili mi to iba cez nosne dierky...navonok absolutne nic envidno,iba vo vnutri som mala na obidvoch stranach stehy,,ja si vobec neviem predstavit ako sa mi dostali ku tej kosti :D ale to nieje dolezite vlastne ani :))hlavne ze je efekt super;)