Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
New_nose:noo ja spavam uz aj naboku troska,,noo ci ho mam pekny,,,asi ano:) mi trvalo troska kym som si zvykla ale v pohode,,ja mam len iny profil viacmenej,,no ten je uz teraz dokonaly a spredu mam ako predtym,,zase nie dokonaly ,,mozno by mohol byt uzsi ale ja som spokojna,mne sa nosik nepacil hlavne z profilu takze takze tak...ty si si bola dat robit aj spicku??
bambulina: aj ja cim dalej, tym viac o tom uvazujem, ale tento rok uz asi nie... Juj len sa strasne bojim ze budem matdepresie z toho tak ako minule leto, lebo som si pripadala taka divna ako keby som to ani ja nebola...ludia poviem vam, ze taku depku som v zivote nemala... tak po 3 mesiacoch to ustupilo... proste som si myslela, ze po operacii budem mat uz dokonaly nos, ale nebolo tomu tak a teraz som znovu presvedcena, ze ked znova pojdem uz to bude urcite ono. Ale bojim sa ze sa stane to co min. rok :((( Mala ste niektora take pocity zo svojho nosa? Alebo som tu sama tak velmi zamerana na nos. Inak bambulina nevymenime foto? :)
bambulina:
ahoj odla mna bude mat wolny termin nq oktober...hlawne sa cim skor objednaj na konzultaciu aby si s terminom mala istotu
rockier:
ja mam dnes 21 dni od opky..a stale spawam na chrbte..:)takze ho nemas moc napuchnuty to je super a pekny ho mas?:)
Ahojte..Potrebujem poradit..Chystam sa na druhu operaciu...POtrebovala by som trosinku zbrusit cca 1-2 mm + upravit spicku.Mate s tym niekto skusenosti?Potrebujem vediet kolko dni dovolenky si mam vziat.15-20 dni postaci?
New_nose
Ja som na 80 percent rozhodnuta, ze pojdem ku Gubovi..Len neviem ako je na tom s casom...Si myslis, ze bude mat volny termin trebars v oktobri?
dragonfly
Ahoj, ja som bola na opke cca pred 5 rokmi a tiez mi odstranovali hrbol a tento rok by som si rada zmensila spicku a celkovo zuzila o par mm moj nostek...Takze teraz patram po dobrom chirurgovi..na 80 percent som rozhodnuta, ze ma bude operovat Guba z ULK..pekny den
New Nose:no ja to uz mam celkom ok,jednu stranu mam troska este stale opuchnutu,ale to vidno iba ked sa velmi zapozeram a este to mam stale take citlive no...sa ho tak opatrne iba dotykam a ked sa v noci otocim nabok tak ako keby sa mi vsteko otocilo :DD ,,takze tak,inak som 15dni dnes po opke
mimi000:jj asi z toho mi prislo,lebo ja moc vsetko prezivam vies ;)))...ale co by si to psychicky nezvladla, neboj , ono to v podstate nic nie je , ja som sa tiez troska bala ked som tam rano isla, ale to je normalne, inak je to uplne v pohode, najlepsie je ked ta uplne uspia a potom sa uz iba zobudis a je po vsetkom,takze nie je tu co psychicky nezvladat ;))),,ak ta fakt trapi nosik , tak chod na opku,,velmii to cloveku pomoze,ja sa teraz citim uplne inak,,ovela stastnejsia ,