Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Monitaaa

cukriček o tych tabletkach sa porad s tvojim chyrurgom pretože obsahuju tiez hormony a neviem či to možes brat, kedze aj antiku musis vypustiť, tie tabletky sa beru taktiez kazdy den az do kedy chcces menzes oddialiť, tak neviem či je to vhodne

dragonfly

new_nose: Prosim ta mozes mi poslat tvoju fotku? Som velmi zvedava ake to mas :) Ja by som potrebovala ist este raz na opku upravit spicku.....dakujeeem :) dilligaf@post.sk

doremi

cukricek :tak toho doktora sice nepoznam ale myslim ze by si nemala ist na tu opku ked mas dostat menzes vtedy,no ale mozes skusit jest citrony,aspon mne to vzdy pomoze ked nescem dostat nacas mezes :)

cukricek

BABY,POTREBUJEM PORADIT,,,a ako vidim uz sa v tomto vyznate.)))mam 2 otazocky,,a velmi prosim .napiste co si myslite,,alebo co viete:)1,otazka:poznate Docenta Dolezala z Antolskej v Ba::?,aky je??
2.mam v tie dni ako ma byt OP dostat menzes da sa to nejak presunut,,,existuju nejake tabletky??ako to mam vyriesit ked nechcem posuvat termin operacie??

New_nose

lorwokhi:
noo prisla som do ULK,wyplnili somnou taky formular,potom ma doktor odfotil este si pochytal moj nostek a isla som na izbu.sestricka mi pichla oblbowacku do zadku takze zomna opadol strach:)potom sm chwilu cakala asi 5 min a isla som na salu..tam som si lahla,dali na mna plachtu zelenu ostrihali mi chlpky w nose a prisiel pan doktor..napichal mi tie spominane inekcie,bolo to neprijemne ale netrwqalo to dlho.kolko ich bolo wazne neweim.,.neratala som:)potom mi strekli do nosa taky sprej a zacala operacia..necitila som bolest wobec iba ked mi sekali kost tak mi dunelo w hlawe ale uplne w pohode..do celkowej anestezi by som weru nesla..potom po operacii som isla do izby a bolo...a som maximalne spokojna nostek minimalne opuchnuty krasny je malinky rowny spicka uzasna,..doktor Guba je weeelmi sikowny:))

lorwokhi

New nose prosím ťa napíš mi aký bol postup pred operáciu, ako boli tie injekcie, koľko ich bola a či to bolelo. Napíš prosím, či si spokojná. Ďakujem

doremi

caute holky,som dnes 2.den po opke a vzberali mi dnes tamponadu z nosa,co sa nosa tyka ja nemam ziadne pripomienky k nemu azatial somspokojna,mam vsak iny problem. neviem ci je to zo stresu alebo z coho ale mam takz krvavy vytok zo spodu,newiem ci to moze byt ako dosledok operacie alebo coho,no mozno to s tym nema nic spolocne no vystrasilo ma to,dufam ze je to pretoze mi nedavno skoncil menzes tesne pred opkou a aj z operacie som bola dost vystresovana. tak mi prosim dajte vediet ci niektora z vas nemala taky problem.dakujem

rockier

ax ax: no mne kovac robil iba trvde casti, zbrusil mi hrbcek (zlomil tie bocne kosti,aby nebol po tom zbruseni siroky), po 2 dnoch mi dali von tamponadu,o tyzden mi dali dole dlahu , vybral stichy a zalepili,na 10.den som si ho mohla odlepit a potom som si ho uz nelepila ja vobec,takze po 2tyzdnoch som mala este take mensie opuchy kt. si clovek ,co ma dokonale nepozna ani nevsimne,a este troskka zlta som bola pod ockami, a teraz mam 3.tyzden po a uz je to dokonale, no uz aj minuly tyzden to bolo super, bola som normalne v meste a pohoda,takze medzi ludi uz mozes uplne bez obav ist po 2 t., fotky nemam , ale planujem si ich popytat ked pojdem za 2t. na kontrolu;) tak potom ak tak mozem :)).....na opku som cakala no koncom aprila som bola na konzultacii a dali mi termin 23.juna,mali tam aj terminy skorsie,ale este som mala skusky tak som skor nemohla,takze asi s takym mesiacom ,dvoma treba pocitat,je to dost rychlo v porovnani s ostatnymi by som povedalm kovac je super v tom ze robi iba nosteky,