Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ax ax

ROCKIER: a dlahu mi kedy daju dole??. myslim kedy môzem ist na ulicu bez vsetkého??. a inak ty si kolko čakala na opku?? a tie foto by si mi mohla poslať?

New_nose

ax ax:
nostek wyzera uzasne som spokojna dokonaly profil:)iba mam zle leukoplasty lepim si ho este na noc a mam nerwy lebo sa mi odlepuju:(((..na ulicu mozes ist po tyzdni..teda ak ti newadi dlaha a cudne pohlady ludi..:)

ax ax

ROCKIER: to fakt nevidno ze si bola na operacii?? uff to mas super. a tebe co vlastne kovac robil??a uz si ani nelepis ani nic? normalne chodis medzi ludi?? a foto by si mi mohla prosim poslat..dakujem

Monitaaa

ja som po operacii tri mesiace a nos mam stale od spodu necitlivy vie mi niekto povedať ako dlho to este potrva? kedy už nebude tvrdy ale taky ako predtym???
new nose mne povedali lepiť len cez nos ale tak ze najprv nadvihnem trosku spičku a tak prelepim troska dohora, ale možno kazdy lekar robi inak a aj kazda pacientka je inak tak podla mna je to individualne. ako dlho po op si este lepite nosteky

rockier

AXAX:ahojj,,mam sa fajn dik:)a ty???..... aj nostek sa ma fajn :) ,,uplne v pohodke ,,ani znamky toho zeby som bola po operacii,,,minule som uz bola aj na slniecku troska a ani neopocuhol :)takze parada :)

ax ax

NEW NOSE: tak co ako vyzera tvoj nostek? inak nevieš mi povedať po kolkých dnoch je možno vyjsť na oprerácii na ulicu?,