Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Tina 1

Kattty: To je zvláštne. Urobil sa ti ten hrbolček hneď po opke, alebo až neskôr? Mne doktor kázal lepiť nos ešte tak do 3 mesiacov na noc, víkend a tak. Kto ťa operoval?

Kattty

Tina 1: ahoj, tá časť nosa, ktorú mi upravovali je super. Lenže po operácii sa mi urobil sa mi nový hrbolček na kosti, kde predtým nebol. Som z toho nešťastná, pri predstave, že si to budem musieť dať zbrúsiť znova. Som dosť prekvapená, že všetci si nošteky na noc lepíte, ja odkedy mi dali dole leukoplasty tak si s ním nič nerobím. Doktor sa o niečom podobnom ani nezmienil.

Carie

ax ax: ja ta uplne chapem, tiez som to mala problem niekomu povedat. Ludia z mojho okolia su na mna zvyknuty a nepride im, ze mam nepekny nos. Moja mama to nechapala, ze chcem ist na op, ale ona ma nos uplne dokonaly, skoda ze som ho nezdedila. Ja neviem po kom som nos zdedila kedze ani otec ho nema taky velky a krivy ako som mala ja. Mame som o tom povedala az nejak 4 dni pred opkou a povedala, ze si sice nemysli ze to potrebujem, ale ze je to moja vec. Tak iste, najviac nas nechapu ti ludia, co maju od prirody dokonaly nos a nic taketo nepotrebuju :)

Tina 1

Katty: Neviem presne čo tým myslíš... Ja mám cca 6-7 týždňov po a ako mi sekali kosť tak ju mám ako keby troška vyššiu. Tiež neviem či je to normálne a tak čakám. Ráno po odlepení nosa je to menej, ale počas dňa ako keby to opuchlo či čo. Má niekto podobnú skúsenosť?

Carie

Tak babky, mam to za sebou, vcera som bola u dr. Kovaca, este mi krv tecie z nosa. Ale vysledok je super, doktor je moc mily, takze nelutujem vobec :) Myslim, ze lepsie to uz ani nemohlo byt, konecne sa na seba mozem kukat aj z profilu a to co vidim je fajn :)

doremi

ax ax:len sa neboj to povedat rodicom ani priatelovi,ked teraz citam co si napisala,pripomina mi to seba pred nedavnom.prave som 8.den po opke a som neskutocne rada ze som nakoniec sla.,je to nesmierna ulava ked sa na seba mozes pozriet do zrkadla a sama vidis ze vyzeras tak ako si vzdy scela vyzerat :-)....tak si teda vyber toho z rodicov ktory sa ti zda byt pristupnejsi a s ktorym si viac rozumies a povedz to najprv jemu-jej a uvidis,bude ti lepsie :)ked to pochopili moji rodicia a hlavne moja mamca kt.sa tak strasne o mna boji hoci mam uz skoro 20........,tak to pochopia aj ti tvoji

ax ax

ROCKIER: dakujem za odpovede.:))ax len ja mam další problém neviem ako to povedať rodičom že si chcem ísť spraviť nos.. a priatelovi u vôbec nie.. :(( bo oni ani nevedia že sa kvôli nemu trápim

Kattty

ahojte, som 8 týždňov po platike nošteka, zužovali mi koreň nosa z obchoch strán a hrbolček medzi mini. Týžden potom ako mi dali dole posledné leukoplasty sa mi vytvoril hrbolček na mieste kde predtým nebol. Má niekto z vás s takýmto niečím skúsenosti, ak áno ako ste to riešili.
Myslela som si že doktorm mi to na poslednej kontrole prelepí alebo niečo podobné ale on že to už nebude rásť ale rastie to. Mám strach ísť si to dať znovu urobiť.