Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
rockier...ako ti prislo zle z toho ze ti vyberali stehy? :) vies co? aj mne to pripomenulo jednu situaciu, ked mi vyberali stehy a odpadla som uplne :)) daco hrozne.... a vlastne tiez chcem ist strasne na operaciu nosa, no sa bojim ze to psychicky nezvladnem...
ahojte :) Ja som bola minule leto na opke. Robili mi hrbol. Chcem ist znova, lebo chcem zmensit aj spicku. Boli ste niektora na zmensenie spicky?
rockier:
no wed hej wsetko je indiwidualne..a este ho mas napuchnuty ci uz to je w pohode??a je citliwy na dotyk?
New_nose: ee,,ja som si vobce nelepila frnacik :), som bola po tyzdni stichy vybrat a zalepili mi to iba na 3 dni a potom mi uz nic nekazal, asi preto ze mi robil trvde kosti,,kazdy pripad je individualny
ehmm,,na plastiku je zevraj odporucany vek od 17 ,a cim si maldsia tym lepsie
Anonym-1075:
ja sm uz wyse 2 tyzdne po operacii:)a mam 19:)
fusakla: jo a dr. Kovac robi v Roosveltovej nemocnici, od stanice nejakym trolejbusom c. 1 tusim 20 minut. Vojdes do vchodu, ides doprava za kadernictvom hore po schodoch, 2. posch.
New_nose: ja som minule videla na ORF dokument, kde 16r babe spravili nos. Ale u nas je to mozno inak, ja neviem. Vsak skus a uvidis. V najhorsom este rocik pockas, to nie je tak vela.
fusakla: objednavala som sa telefonicky a na konz. som uz bola. Bohuzial, su u neho dost dlhe cakacie doby, od konzultacie po OP musim cakat mesiac, na konzultaciu som cakala este dlhsie. Takisto to mam cez pol republiky, ale pocula som na neho chvalu tak som sla k nemu, mam totiz zlu skusenost s inou plast. op. tak uz nechcem riskovat. No a tel. na neho je 048/4132905