Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mimi000

rockier...ako ti prislo zle z toho ze ti vyberali stehy? :) vies co? aj mne to pripomenulo jednu situaciu, ked mi vyberali stehy a odpadla som uplne :)) daco hrozne.... a vlastne tiez chcem ist strasne na operaciu nosa, no sa bojim ze to psychicky nezvladnem...

dragonfly

ahojte :) Ja som bola minule leto na opke. Robili mi hrbol. Chcem ist znova, lebo chcem zmensit aj spicku. Boli ste niektora na zmensenie spicky?

New_nose

rockier:
no wed hej wsetko je indiwidualne..a este ho mas napuchnuty ci uz to je w pohode??a je citliwy na dotyk?

fusakla

anonym:
dakujem, no dufam ze sa mi to podari stihnut do konca septemrba al pochybujem ked pises ze sa tam dlh caka na vsteko, neviem si rpedstavit ze podjem do skoly s vylepenouz spickou a ofacovanym nosom

rockier

New_nose: ee,,ja som si vobce nelepila frnacik :), som bola po tyzdni stichy vybrat a zalepili mi to iba na 3 dni a potom mi uz nic nekazal, asi preto ze mi robil trvde kosti,,kazdy pripad je individualny

ehmm,,na plastiku je zevraj odporucany vek od 17 ,a cim si maldsia tym lepsie

Carie

fusakla: jo a dr. Kovac robi v Roosveltovej nemocnici, od stanice nejakym trolejbusom c. 1 tusim 20 minut. Vojdes do vchodu, ides doprava za kadernictvom hore po schodoch, 2. posch.

Carie

New_nose: ja som minule videla na ORF dokument, kde 16r babe spravili nos. Ale u nas je to mozno inak, ja neviem. Vsak skus a uvidis. V najhorsom este rocik pockas, to nie je tak vela.

Carie

fusakla: objednavala som sa telefonicky a na konz. som uz bola. Bohuzial, su u neho dost dlhe cakacie doby, od konzultacie po OP musim cakat mesiac, na konzultaciu som cakala este dlhsie. Takisto to mam cez pol republiky, ale pocula som na neho chvalu tak som sla k nemu, mam totiz zlu skusenost s inou plast. op. tak uz nechcem riskovat. No a tel. na neho je 048/4132905