Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Please kedy mozem zacat pouziwat make up??:)))
dnes mi doktor wybral stehy...:)a w nedelu si mozem odlepit nostek:)))som taka stastna konecne..
rockier:
17teho idem do chorwatska.Doktor powedal ze mam chodit na plaz az po 4 po obede a nema mi na twar welmi piect slnko..newiem kolko nos napucha ja ho mam tiez napuchnuty ale tak trosku.,dufam ze ked mi do odlepia nenapuchne..
New_nose: aha :)) no ale paci sa nie?;))..mne iab stale nie a nie jedna strana odpochnut..., ale dufam ze do septembra sa to da dokopy dako vsetko,,,inak kedy sa planujes zacat tak troska opalovat?:))lebo ja von vychadzam iba ked nesvieti slnko:(((
ax ax: rada by som ti poslala, lebo aj ja som sa presne tohto bala ze budem mat zdvihnutu spicku,alee vobec to envidno ani ,, ja som to ani nepostrehla a ostatni vobec ,,presne mi vidno nosne dierky tak ako pred tym ,, upplna pohoda ,,ako ja som si nedala nic robit so spickou, ale tiez mi povedal ze sa nadvihne troska, ale to je fakkkttt mikromilimeter,,vyzera to uplne prirodzene a normalne,,,rozpisala som sa tak preto lebo foto pred nemam iba ak si od neho popytam ked podjem o 2 tyzdne na kontrolu,a teraz timozem poskytnut tak akurat nekvalitnu fotku z mobilu,,,aleee faaaakt sa nieje coho bat, ak ti ide zbrusit iba kost , ci aky mas problem z profilu , tak spredu ho bdues mat svoj ;)..fakt..robia to aj velmi prirodzene,,dokonca niektori moji znami si ani nevsimli ze som bola na operacii
rockier:
ja mam aj spicku wsetko...nos je iny o 360 percent:)ja som skusila na boku spat ale tiez som mala pocit ako keby mi cely nos pada na stranu:)