Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

Kattty: ja som bola tiež u Mládeka na noštek, aj po druhej operácii mi na ľavej strane ostal malý hrbolček, ale potom z ničoho nič zmizol. Strašne ma to potešilo )))

Kattty

Carrie: Ahoj, primár je vynikajúci lekár a je veľmi dobrý odborník. Určite sa nájde nejaké zdôvodnenie. Veď sa uvidí keď pôjdem na kontrolu. S tým, že pôjdem znova som sa už zmierila len moje okolie nie. Držte mi palce nech to dopadne dobre.

Carie

Kattty: a kvoli comu ten hrbol vznikol a co to je, to ti musi povedat, ak nie je schopny, tak skus sa popytat u nejakeho ineho lekara.

ax ax

BABYY: čo ste mi mali poslať foto.. už ani neviem s kým som si písala... mohli by ste mi ich teda poslať??. tie čo ste boli u kováča.. dakujeeeem.:))
ALL: a inak na tu konzultáciu sa objednáva??

Carie

Kattty: to mi je luto ze to takto dopadlo :(
ax ax: za konzultaciu som neplatila a ani zalohu som neplatila, celu sumu (19 tis.) som platila v den operacie

ax ax

ALL: baby, tie ktoré ste boli u KOVACA na opke môžte mi napísať či ste platili za konzultáciu??.dakujeeem...

Kattty

Carrie, Tina 1
Ahojte, bola som u primára Mudr.Mládeka. Opuch to nie je, opuchnutá už nie som vôbec. Je to hrbol a on že nech prídem ešte na kontrolu a ked budem chcieť tak mi to zbrúsi. O lepení nosa mi nič nepovedal. Neostáva mi nič len to podstúpiť znova inak sa nebudem môcť na seba pozrieť v zdkadle.

Carie

Kattty: jo, inak v tvojom pripade si myslim, ze to bude najskor nejaky opuch, neviem, ale kost predsa len tak nerastie. Spytaj sa na to doktora, ze co to je a co s tym. Verim ti, ze sa ti uz nechce pod skalpel, verim, ze nebudes musiet.

Carie

Kattty: a u akeho dr. si bola. Mne zbrusoval aj kost a vsade citam, ze sa na to dava sadra, mne dal len leukoplast, bojim sa, ze sa mi to tiez nejak zdeformuje..