Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Tina 1

Baby skúšam sem prilepiť nejaké foto. Neviem či to pôjde....
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rene%20a%20K aca/Plocha/Oper%C3%A1cia%20nosa%20016.jpg

New_nose

Ahojte sorry ze som sa neozywala blbol mi net:((..no coako nosiky??moj odpucha je stale krajsi:))ziwot sa mi zmenil o 180 stupnow..kazdy kto rozmyslate nad plastikou nosa chodte do toho:)

doremi

ahoj carie,no ja newiem ale ja na tvojom nose newidim fakt nic zle,mozno niekedy chceme aby bolo vsetko na 100% ale to je tazke a aj pl.chirurg je len obyc.clovek. chapem ze si mozno sklamana ze to nie je idealne ale ver mi keby si mala doboka nos,tak by to bolo vidno aj pred operaciou. ja som tiez mala moj povodny nos dost zly a sama som doktorovi pred opkou povedala ,ze mam krivo 1 dierku-aby si pochopila,ani sam doktor si to newsimol,ale nemam ten pocit zeby mi to opravil,ale nepojdem preto na dalsiu opku.no vies ,nepozeraj velmi do zrkadla s tym ze hladas este dalsie mn chybicky krasy na svojom nosteku,bud rada ze je iny,taky ako si ho vzdy chcela a tes sa zo zivota.

Carie

dr. mi mohol povedat, ze to takto bude. okrem toho ja som mu nehovorila aby mi tu spicku nadvihol, vobec sme sa o tom nebavili. normalne by mi to nevadilo, ale videl, ze mam krivu prepazku a mal ma na to upozornit. keby som vedela, ze to takto dopadne tak si necham operovat aj tu prepazku, aj keby som mala este nieco priplatit. neziadala som ho o operaciu prepazky pretoze predtym mi ju zakryvala spicka cize mi to vobec nevadilo ze je aka je.

Kattty

mimi000: nemaj strach, ráno ti dajú tabletku, potom pôjdeš na sál, zavedú ti kanilu do žily, do ktorej ti pustia nejakú látku a už si nebudeš pamatať nič.