Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
mimi: pred operaciou som sa citila ovela horsie ako po nej, konkretne noc pred operaciou, lebo som sa bala. ja som sa citila dobre aj po prebudeni z narkozy, az na to, ze som mala uplne vysusene usta. a inak som sa furt citila dobre.
mimi000: po operácii ťa nič nebolí, len musíš dýchať ústami. ja som mala nehybnú hornú peru, nechutilo mi jesť ani piť. väčšinu času som spala, na druhý deň som opuchla, bola som riadne fialová a ani oči mi nebolo vidieť, tretí den to bolo o ničo lepšie, stále som sa chladila. ja som dostala horúčku, ale väčšinu času som sa snažila spať. na tretí den mi vytiahli tamponádu a už bolo lepšie. po pár dnoch opuchy ustúpili a fungovala som normálne. zle som spávala, snívalo sa mi len to najhoršie o nose. prvý krát som sa videla asi po 10dňoch.
caute lidi... o tyzden idem na operaciu... bojim sa... chcem sa vas opytat ci ako ste sa citili tesne po operacii? po zobudeni z narkozy naprikald a potom tak o den o dva...kedy ste sa njblizsie pozreli do zrkadla? :)
Baby prosim co mate fotky poslite aj mne na mail, som velmi zvedava :) A napiste aj kto vas robil. Ja som svoje fotky zverejnila priamo tu na fore v diskusii krivy nos ak by bol niekto zvedavy.
AX AX: poslala som ti fotky :)
ax ax: ked mi dali dole sárdu tak som to mala prelepené leukoplastamy a už s nimi som chodila normálne medzi ludí, dala som si šiltovku a v pohode. všetko by ti mali dať dole max. do troch týždňov. fungovať budeš normálne, len si na to budeš musieť dávať pozor aby ta nikto nebuchol. a po dvoch mesiacoch od opky si ani neuvedomíš, že si takéto niečo podstúpila. len ked bude teplo bude ti to opúchať ale nebude to až tak vidieteľné, pokiaľ na to neupozorníš.najhoršie to bude ráno, ja vyzerám ako prasiatko.
ax ax: mám ju inú preto lebo tá strana nosa mi dosť puchne, ked je takéto teplo.
Jana C: Jani, keby som ťa nepoznala, myslela by som si že žartuješ. Mne nerobí problém ti ich poslať, len ked som ich od teba chcela ja, tak si nechcela poslať svoje, ako keby si sa za to hambila. :-)))
posielam ti ich.