Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

Diamondmia: po prvej opke som si tiež čistila nos len vatovými tyčinkami. Po druhej operácii, mi síce tiež zakázal 10 dní smrkať, ale keďže bol práve vrchol peľovej sezóny, musela som to porušiť ešte v ten deň :)To ešte budeš mať dlho stŕpnuté. Skús si to jemne masírovať. Ja mám malinký hrbolček od januára a nezmizol.........

Diamondmia

Fusakla: Mne moja lekarka neodporucala operaciu blizsko pred operaciou...ja som mala stastie a prehodila mi termin hned po...
...ale moja spolubyvajuca z izby, ktora mala operaciu nosteka hodinu predo mnou u ineho lekara nic nevedela a mala menstruaciu dostat 2 dni po operacii...tak ono sa to mozno da, ale je to asi otazka hygieny...Ani ja ani moja spolubyvajuca sme sa nesprchovali tu noc po operacii ( len to rano pred operaciou)...a takisto sme si umyli vlasy pred operaciou, lebo je to troska komplikovanejsie ak dostanes sadru na nos

Diamondmia

Jana C: Mna operovala Dr. Kerna v Martine. Ten hrbolcek vidno len z lavej strany uplne malinko (zda sa mi, ze som ho mala v tom mieste zlomeny predtym) a navyse som mala kozu aj podkozne tkanivo prirastene v mieste zlomu ku kosti) tak viem, ze mi to lekarka vycistila, ze ten stary zrast bolo tazsie odstranit...
zaujima ma, ako citis nostek zvnutra...mne trpnutie spicky prestalo, este stale vsak citim napatie=tah v svaloch pod nosom a medzi hornou perou, ked chcem napriklad sfuknut sviecku...je to asi tym, ze sa mi spicka nosa zuzila a aj bombulka troska zmensila...dufam, ze mi hrbolcek zmizne...videla som podobny nostek ako mala Tina 1, ktory Dr. Kerna krasne opravila na malilinky - skratka perfektny...este ma napadlo, ci niektora z vas po-operacnych pouzivala svajciarsku lampu Bioptron od Zepteru?

fusakla

Jana C:
nie nemala by som byt tehotna od poslednych kramov som ani sex nemala takze...dokoca mam aj priznak ked mam mat kramy, bolia ma prisa a nic

Jana C

Diamondmia: ja som na tom bola tak isto po prvej opke, minimálne mesiac som nesmrkala. Hrbolček mám tiež, ale sa mi zdá že na kosti, aj doktor hovoril, že mi tam niečo zreagovalo.... A druhú opku mi robil tak, že mi to narezal zvonka a tiež mi to je vidno, sa mi to nejak divne zrástlo. Ja mám tiež alergiu a dávala som si to robiť cez sezónu... Kto ťa operoval?

fusakla

ahojte all:
potrebujem pomoc alebo hocijaku rado ako dostat konecne tie kramy, mali mi prist uz v sobotu, lenze som bola na dovolenke, a v sobotu v nedelu som sa vratila, stale nic je uz pondelok a nutne ich ptorebujem, mam ist na operciu v pondelok o tyzden a som zufala, ja uz nechcem cakat na dalsi termin tento je idealny ale je mi doplacu, leiky na pozastavenie nemozem pred operaciou uzivat , prosim co mam urobit:-(

Diamondmia

ahojte, aj ja som bola na operacii 4.jula a mam na vas zopar otazok: pred 13 rokmi som si zlomila nos do lavej strany, takze samozrejme mam opuch horsi na lavej strane, tiez ma trapi maly hrbolcek (zda sa mi ze z koze) ale najviac ma trapi vnutro nosnych dierok...akoby mi zbujneli tkaniva zvnutra ( cize, povodne som si myslela,ze mam tam zaschnute chrasty) lenze to je citlive a neda sa to zvnutra ani nechtom zoskrabat...prepacte, ale pripadam si ako najvacsia sprtacka nosa na svete...nedokazem si poriadne zatlacit nos, aby som ho perfektne vyfukala, ked potrebujem...len si zospodu prekryjem jednu dierku a to co nevyjde von potom usnou vatovou tycinkou vykrutim do sucha...
ja mam alergie na pele a prach...tak vas poprosim, ci aj vy ste pocitili nieco take, tak mi dajte vediet...

Tina 1

Kattty: No, mne ho robil úplne celý. Neviem ti povedať či sa u neho platí aj viac... Ale podľa mňa asi nie.

ax ax: Ja som mu nepovedala vôbec nič. Nechala som to na neho.