Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
K tej cene za operaciu treba pripocitat aj interne predoperacne vysetrenie. Niekde to mozno robia priamo tam kde operuju, u mna to tak nebolo, dala som si to robit tu pri nas na klinike a vyslo ma to na asi 2200 ci 2300 korun. Je v tom poplatok pre interneho lekara a 3 druhy laboratornych vysetreni.
Cukricek: ja som ukazala jednu fotku, ze takto chcem spicku uplne jemne dvihnut a aj mi to tak spravil. Treba sa s nim dohodnut co presne chces aby si nebola sklamana. Kludne aj fotku dones. On ti povie, ci ti to tak moze spravit ci nie.
Ja som platila u Kovaca 19.000 a urobil mi toho dost, hrb i spicku. Spicku to, co mi trcalo z profilu von ale aj mi celkove skratil nos, teda spicku co mi trcala dolu. Inak som si vsimla, ze na jednej strane mam spicku este trochu opuchnutu a na druhej nie. Ked sa kuknem do zrkadla z pravej a potom z lavej strany z takeho poloprofilu, tak na jednej strane mi spicka mierne trci, na druhej nie. Ale tak to predpokladam ze do roka snad i skorej zmizne.
Tina 1: platila si dosť, bola to komplikovaná operácia alebo je to u neho bežné?
Kattty: Platila som cca 30.000,-
Tina 1: ahoj, koľko si platila za úpravu celého nosa u Gubu?
CUKRICEK: ja som mu ukázala obrázok, ale na rovinu mi povedal, že taký nos nikdy mať nebudem (môj bol príliš široký na taký pršinos :), ale že sa posnaží mi spraviť čo najpodobnejší a som spokojná :))
najlepsie je to nechat na neho,podla mna ,aspon ja som to tak urobila a zatial som spokojna:)))
caute baby..ukazovali ste doktorovi nejake fotky aky nostek chcete mat????alebo ste to nechali na neho??