Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Tina1:
aj ja mam opuch pri koreni nosa..no dufam ze to zmizne tak za mesiac
New nose: Ahoj, na dovolenke bolo fajn, už som aj zabudla že nejaká bola...
Nos ma zatiaľ poslúcha, akurát pri koreni mám ešte trocha opuch, ale vraj to bude miznúť ešte pár mesiacov.
Tina1:
ahoj tak ako bolo na dowolenke?si sa neozwala:)nostek mas krasny aj ja..wed Guba je sikula:)))
Tina Dakuejm pekne. Dufam, ze to bude OK.
Ale tebe to urobil super!!
Carie:Dík. Robil ma Dr. Guba.
stojka: Ja som cca 2 mesiace po a stále mám mierny opuch na koreni nosa a aj nad špičkou. Niektoré opuchy miznú aj do 6-8 mesiacov. U teba je príliš skoro... počkaj týždeň - dva a uvidíš ako sa to zmení.
carie: dakujem za povzbudive slova, dufam , ze to bude OK. Aj ked nezda sa mi to opuchnute, ale neviem to posudit objektivne. je to iba spicka, s kost mi nerobil vobec. dufam, ze to bude OK.
3 tyzdne po som a zrejme to bude dlho odpuchat
stojka: moze byt, ze ti ta jedna strana este odpuchne. Ja neviem nakolko to mam napuchnute hore, ale ked si kuknem do nosnej dierky tak vidim jednu velku cervenu opuchlinu a to som kolko? Viac nez 2 tyzdne po.
Tina: jeeee, velmi pekne ti to urobil, lepsie uz ani byt nemohlo :) Mas ho mensi,rovnejsi a pritom to neni ziaden holywoodsky minifrnak podla sablony :) Kto ti to robil?
caute, som 6 dní po operácii nosa.Dala som si iba zuzit spicku. Dnes mi menil sadru na nose .Zdalala sa mi najma jedna strana spicky uzsia. Myslite , za sa to este upravi? Nemate niekto podobnu skusenost? Vdaka