Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

dragonfly

carie: ahoj niekde som citala tvoj prispevok, ze si spokojna so svojim nostekom a dala si tu aj foto... tak preco sa ti zrazu nepaci spicka?

mimi000

Kattty: nie, za prepazku neplatim... iba za plasticku operaciu... ja idem na operaciu do He... taky mam strach z tej narkozy... :) nevadi...

Kattty

mimi000: tesne po operácii ta prebudia, aby zistili či si o.k. ale ty o tom nebudeš vedieť.ja som spala dosť dlho,nechcela sa som sa zobudiť. 3-4 hodky.
a budeš aj niečo platiť ked ti budú robiť prepážku?
kto ta bude operovať?

mimi000

a mne budu robit aj nosovu prepazku, aj plastiku kompletnu...kost aj spicka... len dufam ze nebudem ako prasiatko... to nechcem... :):)

doremi

gina_b:ja som bola v KE a operoval ma jurasek ,na konzultacku som bola v str. poobede a na dalsi pondelok ma uz operoval,takze u mna bola cakacia doba4 dni,pohoda,nemas cas ani rozmyslat ci robis dobre,vrelo odporucam :0)

Kattty

Carie: nosnú prepážku ti poisťovňa preplatí len v tom prípade, ak máš posudok s nošno-ušno-krčného, že je to nevyhnutné ale aj to záleží od tvojej poisťovne. záleží na doktorovi čo ti tam napíše. pokial sa dohodneš s tvojím plast.chirurgom, že ti pritom opraví aj tvoj noštek, máš to zadara.prepážku nerobia plast.chirurgovia ale krčnom.

Carie

Ja to az take idealne nemam. Vsimla som si, ze ked sa na seba pozeram spredu, tak nakolko mi dvihol trocha spicku a mam krivu prepazku co mi nerobil, vidno to, posobi to dojmom akoby som mala vykriveny nos alebo jednu nosnu dierku vacsiu ako druhu. Predtym som mala tie dierky schovane,boli mi vidno len zdola a tym padom toto vobec nevadilo, ale teraz to je vidno aj bezne. Vobec sa mi to nepaci a nevidim inu moznost, ako ist na dalsiu operaciu. Neviete, ci nosnu prepazku preplaca poistovna? Lebo ak ne, tak som v pruseri, na opravnu opku nemam a budem musiet na to setrit,pricom tu predchadzajucu este musim splacat, no neviem co bude.

Jana C

GINA_B: ja som si termín dohodla hneď na prvej konzultácii, ale či ti ho dá do 2 týždňov, záleží od operatéra....

Jana C

Carrie: podľa mňa je to z tej hadičky, čo ti po uspatí dávajú do krku, aby si mohla dýchať.....
ALL: ja by som normálne jedlo neprežrela, ani keby od toho závisel môj život. Ten nos ťa proste nepustí..