Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
kenza:
guba je Boh..zda sa ze ma citujes:)))je weelmi dobry neboj sa a zwer sa mu do ruk:)
Tina1 - ano tie som videla, mas to super urobene. Som chcela aj zpredu vidiet.. ci to ti nemenil? A to mas kompletku, ci len niektore casti ti robil? Inak mam podobny nos ako ty predtym:) V utorok idem na konzultaciu, dufam, ze Guba bude prijemny..
kenza: pozri si príspevky z 11.8. sú tam vložené nejaké fotky.
Jana C: nie, ja si len na svojom piesocku hrabem...
...chodim do prace, staram sa o svoju rodinu, dnes sa mi vratila dcera z letnych prazdnin stravenych u starkej...takze na filozofovanie a argumentovanie v inych temach ako operacia nosteka a jeho liecenie nemam cas...
...ja som zastanca skraslovania...
Ahojte! TINA 1 a NEW_NOSE!! Vy ste boli u dr.Gubu, ze? Podla prispevkov som sa rozhodla aj ja ist k nemu na konzultaciu. Chcela by som vas poprosit, ci by ste mi mohli poslat nejake foto pred a po na email.. Budem vam velmi vdacna. Operacie sa nebojim, ked som prezila silikony, toto musim tiez:) Skor sa bojim vysledku, ale verim ze Guba je Boh:) adik.hadik@post.sk Dakujeeeem
Diamondmia: ahoj, to ty na tom druhom fóre o plastikách opovrhuješ babami, čo si dali kozy spraviť? Lebo jedna baba tam má veľmi podobný nick :D
new_nose, ja som bola vcera u ENT (usne, nosne, krcne) a povedal mi, ze az do roka...na plastike vsak vravela , ze do pol roka...mala som strach, ze mi hrubne koza zvnutra nosnych dierok, povedal, ze je to v norme :-)
to the rest of you post-op: pouziva z vas niekto Bioptron lampu na nostek? ja ano, ale chcem poznat nazor aj ostatnych post-op
Hellou som 2 mesiace po operacii.nostek mam z lawej strany krasny rowny a z prawej este spicka napuchnuta...je to normalne?
Jana C: vdaka za povzbudenie,