Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

STOJKA: toto bol menší zákrok, šla som naň po 3,5 mesiaci ale na jednej stránke som čítala, že žiadny chirurg nespraví reoperáciu po menej než roku....

stojka

Jana C: aj ja budem asi musiet ist na druhu operaciu. A to som si dala iba spicku. Tato sa najako nepodarila. Tiez ma ide slak trafit. Po ako case si absolvovala op.? A postup bola znova ten isty? Alebo zakrok mensi?
Dakujem

Jana C

FUSAKLA:podľa mňa bol ten nos po 1. opke hrozný. Som mala slzy v očiach, keď som sa pozerala do zrkadla. Bola som v takom stave, že som si hovorila, že som si radšej mohla kúpiť boty od Diora za 14 000 a bola by to lepšia investícia :)) Teraz je to tvarovo už omnoho lepšie, ale stále dúfam, že sa ešte zmenší... Neboj, bude to OK. Budeš mať krásny noštek. Daj potom vedieť, som zvedavá.. A držím päste!!!

kenza

New nose a ked ta pekne poprosim, nemohla by si mi na moj mail poslat tvoje foto pred a po? aj zpredu ak mas... dakujem!! adik.hadik@post.sk

fusakla

Jana C: ak sa objavim na tomto fore tak zijem:-D, jo to mas prvadu je to na zblaznenie normlane mavam az depky, a pocit ze uz aj najlepsia kamoska na mna kasle, ale uricte napisem a dufam ze ten nos dobre spravi inak budem asi revat , ja jedine co chcem je aby to dobre dopadlo a nos bol fakt pekny vsak potom ti mozem poslat aj fotky, bo ten moj original je hrozny tak hadam ma dobre urobi...

kenza

New nose - ano citovala som ta:)) v utorok idem na konzultaciu, som zvedava co mi povie..Inak baby nos sa da aj cely zuzit zpredu? Mam ho taky rozcapeny, to chcem zmenit.

Jana C

FUSAKLA: ja vôbec neviem či to nevadí... čo sa opky týka, nemysli na to. normálne si vyčisti myseľ, lebo sa inak zblázniš :))musíš veriť svojmu doktorovi. ja som to 2krát podstúpila a som tu. uvidíš, dobre to dopadne!! potom daj vedieť, ako si dopadla. som zvedavá.. :D