Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ax ax
myslim, ze novynette je na tom zozname.
Prvykrat som bola na zbrusovani kosti na nose, mala som velky hrb. Ale to som bola u ineho doktora, v BA. Ale nebola som spokojna, lebo mi sice kost zbrusil, ale spicku mi nechal tak a moj nos stale vyzeral velky a spicka bola velmi vyrazna. Tak som isla na dalsiu operaciu ku Kovacovi. So spickou som velmi spokojna, je taka, aku som si predstavovala, az na ten malicky hrb na nose. Ale ako som uz spominala, iny doktori mi povedali, zevraj sa to stava a vraj to nie je chybou lekara.
ax ax
aj ja beriem antikoncepciu. A brala som ju aj pocas operacie. U Kovaca je to tak, ze ti ukaze zoznam antikonc. tabletiek, ktore podla neho neprekazaju pri narkoze ani pri operacii. Ja som si na ten meiac, ako som bola na operacii kupila v lekarni ine antikonc. tabletky, nez ake som brala ( podla jeho zoznamu )a po operacii som sa vratila zase k svojim povodnym.
ax ax: pred operáciou by si antikoncepciu mala vysadiť. ja som ju vysadila asi tri týždne pred operáciou. aj ked pôjdeš na interné vyšetrenie tak ti ju odporučia vysadiť.
Tina 1: Po operácii som mala noštek krásne rovný, aspon myslím, bol opuchnutý. Stále som čakala že ten hrbček odpuchne a ked noštek odpuchol tak hrbček tam ostal. A mne špičku nerobili, len mi zbrusovali hrb. Hrbčček sa mi urobil medzi špičkou a kosťou.
ax ax
riziko mas vzdy a vsade a mozes byt u neviem akeho super chirurga. Musis mysliet pozitivne:o) ja som nikdy neolutovala, ze som bola na operacii, aj ked mam teraz na nose malu nerovnost. Stalo mi to za to:o)
U Kovaca sa na operaciu necaka dlho, len si musis vybrat taky termin, ked nebudes mat menstruaciu. Vacsinou ta objedna presne vtedy ako chces. Je to tam fajn, aj sestricky su super mile a pozorne, ja som sa citila ako doma:o)
ax ax
na konzultaciu u Kovaca sa necaka dlho, mna objednal na konzultaciu presne vtedy, kedy som to chcela.
ax ax
ale ja nehovorim, ze Kovac je zly doktor! Ja by som si ho vybrala aj druhy krat! To sa stava a doktor za to niekedy nemoze. V mojom pripade za to lekar nemoze, lebo som sa na to pytala 2 dalsich plastickych chirugov. Neboj sa:o)