Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

bambulina

Tina1:Ja som uz totiz jednu operaciu v lokalke absolvovala a to chirurg odo mna nevyzadoval ziadne predoperacne vysetrenie...Ale dik za odpoved:)

doremi

for all:cim si cistite nos po operacii???? ja fakt neviem cim,lebo smrkat ho sa este bojim a newiem cim by sa dal vycistit...dajte nejake tipy,ak viete...

doremi

ja som mala opku asi pred 2 mesiacmi a bola som len v lokalke,operoval ma jurasek z KE a nemala som ziadne predoperacne vysetrenia,povedal ze ked som v lokalke tak ich nepotrebuje.tak neviem,to zavisi od chirurga.no je mozene ze pocas zakroku trocha zaspis a ze si polovicu zakroku nebudes pamatat,daju ti totiz naladovku do zadku :))))

Jana C

KATTTY: zlatko, to ti on povedal, že keď sa zobudíš??? Lebo lokálka je o tom, že ti ten nos napichá, ty si pri vedomí, spraví čo treba a ideš home. A umrtvovák ti potom pomaly prestane pôsobiť

Kattty

Bublina: Mne môj doktor povedal, že pokiaľ budem len v lokálnej anestézii predoperačné nepotrebujem. A môžem ísť po operácii hned ked sa zobudím domov.

Jana C

Kattty: Katuš, ja fakt neviem.... Ber to tak, že ak pôjdeš znovu k nemu, mal by ti to opraviť zadarmo, kdežto druhému by si musela zaplatiť. Ale ja si myslím, že máš ten nos veľmi pekný a ak ti bude robiť iba ten hrbolček, tak by som šla k nemu. Kamoška bola u nejakého v Ružomberku, či v Mikuláši, niekde hore a z profilu ho má dokonalý...

Laura S

Jana C

myslim, ze ti nic ine nezostava, iba vyckat a potom, ak bude treba, ist na reoperaciu k inemu lekarovi.
Zial, nepatrime k tym stastnym, ktorym sa to podarilo na prvy krat:o)
Nemas nahodou foto? Ja by som ti poslala tiez:o)
moj e-mail: blondykate@azet.sk