Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
CUKRICEK: Ona asi myslela elastické obväzy, aby ti stiahli nohy, to sa robí pri každej opke. Ja som mala dlahu 8 dní a zhruba po 2 týždňoch som mohla ísť medzi ľudí, mala som totiž strašné modriny :)
caute baby sestriska mi kazala by som kupila obväzy ale ja som uz zabudla ake:((nemozte mi poradit??vam nic take nehovorili:::???aj by som zavolala ale je v pondelok sviatok a v utorok uz idem do nemocnice.(
caute baby..ja mam 3.9. operaciu u doc,Dolezala v Ba na Antolskej,,a bojim bojim,,po akom case ste mihli ist medzi ludi??a po akom case vam dali dole sadru??
LUJZA: cena závisí od konkrétneho chirurga a od toho, či ti bude robiť len mäkké časti alebo aj tvrdé. Druhý krát som bola preto, lebo sa mi nos nepáčil a bolo to zadarmo. Myslím, že každý doktor, by mal robiť reklamáciu zadarmo.V deň operácie ťa domov určite nepustia, prespíš tam a až potom ideš domov
ahojte chcem isť na plastiku nosa mam ho dlhy a široky poradte kolko ma bude stať zuženie a skratenie nosa a v Košiciach nejaky dobry plast.chirurg?To čo znamena operacia na druhy krat?to na prvy nemusi vysť aj to si platim ešte raz?po operacii idem v ten den domou?pošlite niekto prosim foto pred a po dakujem
FUSAKLA: nos ti určite sadne, čo sa týka uhlu k tvári, nebude už taký priestorovo výrazný. chce to len božskú trpezlivosť :D
FUSAKLA: a povedala si mu, že ťa to bolí? Ja som tiež mala strašne opuchnuté oči a fialové neskôr žlté modriny. Odporúčam veľa ľadu a Heparoid.. :) Neboj, ja som tiež zo začiatku mala bambulu, ale zhruba po mesiaci ti zmizne ten najväčší opuch a potom už uvidíš nejakú zmenu. Ale vraj to aj rok môže trvať, kým sa to ustáli.. Takže o 9 mesiacov budem krásna, hehe