Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

ALL: pozerala som si práve fotky a nie je ten nos až taký hrozný. Teda, čakala som menší, ale stále dúfam, že sa ešte zmenší. Ale tvarovo je pekný... :)

nosik

Laura S a nemohla by si mi prosim poslat nejake foto aby som videla jeho pracu??...moj mail je 1Yessica@azet.sk bola by som ti vdacna...lebo ja chcem ist urcite na plastiku lne nefiem ku komu

Tina 1

bambulina: je to možné, ale pokiaľ si bola v ULK a máš tam aj termín tak by si mala vedieť že ich potrebuješ. asi to závisí od doktora. u koho si bola?

Jana C

DOREMI: skús klasické vatové tyčinky na čistenie uší. Inak odporúčam kvapky do nosa Coldastop. Je to taký olejček a nádherne zvláčni sliznicu, mám ju totiž dosť suchú a občas sa mi zle dýcha

Laura S

doremi

smrkat sa nemusis bat, ten stérimar ti uvolni nos a bude sa ti dat smrkat naozaj jemne. Ked si ho stretnes, bude ti vytekat samo...

Laura S

doremi

ja som si v lekarni kupila spray do nosa Stérimar, doporucil mi ho doktor, je to upravena morska voda a je to fakt super. Po operacii sim si ho niekolko krat denne strekla do nosa a potom som sa opatrne vysmrkala. Je to super.