Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Vincentka stoji okolo 150korun
Stérimar je drahsi, myslim ze stoji okolo 250 korun
laura a jana:kolko stoja tie kvapky kt.vy pouzivate,pls napiste aspon orientacnu cenu
dikes
ALL: pozerala som si práve fotky a nie je ten nos až taký hrozný. Teda, čakala som menší, ale stále dúfam, že sa ešte zmenší. Ale tvarovo je pekný... :)
Laura S a nemohla by si mi prosim poslat nejake foto aby som videla jeho pracu??...moj mail je 1Yessica@azet.sk bola by som ti vdacna...lebo ja chcem ist urcite na plastiku lne nefiem ku komu
bambulina: je to možné, ale pokiaľ si bola v ULK a máš tam aj termín tak by si mala vedieť že ich potrebuješ. asi to závisí od doktora. u koho si bola?
Jana C
mne sa po operacii z vatovych tyciniek chcelo kychat a to bolo neprijemne :o)
DOREMI: skús klasické vatové tyčinky na čistenie uší. Inak odporúčam kvapky do nosa Coldastop. Je to taký olejček a nádherne zvláčni sliznicu, mám ju totiž dosť suchú a občas sa mi zle dýcha
doremi
alebo si mozes kupit v lekarni aj spray do nosa Vincentka. Je to vlastne upravena mineralna voda.
doremi
smrkat sa nemusis bat, ten stérimar ti uvolni nos a bude sa ti dat smrkat naozaj jemne. Ked si ho stretnes, bude ti vytekat samo...
doremi
ja som si v lekarni kupila spray do nosa Stérimar, doporucil mi ho doktor, je to upravena morska voda a je to fakt super. Po operacii sim si ho niekolko krat denne strekla do nosa a potom som sa opatrne vysmrkala. Je to super.