Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
JanaC: Jani, myslíš, že na opravu by som nemala ísť tomu nášmu ale nájsť si iného lekárka? Mám z toho dilemu či ísť k nemu alebo si nájsť niekoho iného. Ty si u neho bola dva krát a podla toho čo píšeš by si k nemu už viac nešla. U koho bola tá tvoja kamoška?
LAURA S: tí, čo nevedia o operácii, si nič nevšimli, a aj niektorí menej chápaví jedinci, čo o tom vedeli, si nevšimli žiadnu zmenu. Ako takú zmenu je vidno len z profilu, ale spredu takmer vôbec. Ja som si tiež dala limit rok a ak to bude stále takto vyzerať, tak pôjdem k lekárovi, kde bola moja kamarátka a tej spravil nádhernú špičku
Jana C
a co ti na tvoj novy nos hovori okolie? Tiez maju nazor ako ty? Vies, je to tazke hovorit, je to individualne, ale napr. po prvej operacii nosa sa mi nos menil takmer rok, kym som si mohla povedat, ze to je uz finalny vysledok. Na tvojom mieste by som pockala, kym budes aspon pol roka po operacii a potom by som isla za inym chirurgom, nech ti na to povie svoj nazor...
nosik
ja som bola na prvej operacii u doktora Minarovjecha a vobec som nebola spokojna, musela som ist na druhu operaciu, ale to som uz isla k inemu chirirgovi.
Ak ti mozem poradit, vyber si ineho lekara, myslim si, ze nosy nie su Minarovjechova silna stranka.
bambulina: ano budeš potrebovať predoperačné a to ako keby si išla do celkovej anestézy. čiže EKG, interné, krv... ale mala by si to vedieť keď už máš termín. vždy dávajú papier čo si treba vybaviť už na konzultačke
cawte baby....boli ste niektora u doktora Minaroviecha??
Potrebujem surne poradit...Mam uz termin operacie..Bude ma operovat Dr. GUba z ulk..Len chcem vediet ci vyzaduju pred operaciou aj predoperacne vysetrenie, alebo nie???
Dakujem za odpoved
LAURA S: ja som už bola reklamovať, a stále tam trochu bol. Ale už som zmierená s tým, že nebudem mať malý, pekný nos.... :`( Lebo tento, čo mám teraz, je strašne vytiahnutý do priestoru a vôbec sa nezmenšuje a už som 3,5 mesiaca po.....
Jana C
presne aj ja, niekedy ho takmer nevidim a som spokojna a niekedy ho z profilu a z niektoreho uhla vidim a vadi mi. Pojdem za Kovacom, uvidim, co mi povie...
LAURA S: operoval ma primár Mládek. Niekedy tam hrbolček mám, niekedy ho skoro nie je vidno, ale ja viem, že je tam :)) Ale ako pozerám, tak máte viaceré rovnaký problém.....