Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mimi000

Mna takisto nostek nebolel po operacii ani raz.Som 2 tyzdne po operacii.Ale nemalo by ta to dlho boliet.Mozno si len citlivejsia na taketo veci.

New_nose

FUSAKLA:
citam twoje prispewky a normalne nechapem..mna nos po operacii wobec nebolel je to zwlastne ze ta boli...a zrejme dost...kto ta operowal?

fusakla

Jana C: jj dal mi sadru, vcera mi totalne navrela pera horna, dnes uz odpcuhava ale zato mi opuchli oci, odbolesti mi dal tabletky ale mozem iba dva krat denne a ucinok maju 4hodiny takze vzdy dovecera trpim aby som v noci mohla spat a dnes mi vyberali tamponadu, som im tam dvakrat skoro odpadla fuuuj neprijemny pocit,ale poviem ti ze zatial ten nos vypada rovnako ako keby mi ho ani nerobil sa bojim norlamne dna ked mi da dole sadru a uvidim ze to mam hrozne...,asi sa odstrelim ak toto vsetko co si musim vytrpiet bude k nicomu

Jana C

FUSAKLA: to ma teda mrzí, že ťa to bolí... ja som bola 2 krát a nebolelo ma to ani raz. daj si niečo do bolesti a opatrne si prikladaj ľad a ak máš modriny natieraj sa heparoidom.... máš sádru na ňom?

fusakla

Jana C: ahoj uz som po zakroku este vcera po opke pohoda ale dnes...hroza, vsteko ma boli mam opuchnutu hornu peru, nos citim ako keby ma niekto zmlatil,vyzeram jak koriytnacka a bojim sa ako mam urobeny ten nos

Kattty

ax ax: fotky som ti posielala na začiatku augusta, ešte si sa čudovala čo mám takú tučnú špičku ked mi ju nerobili.

ax ax

KATTY: no ved jasné ked si sa na to dala tak nech to je dokonalé.. pošleš mi fotky som zvedavá aký hrbolček sa ti spravil.. a u koho si vlastne bola??

Kattty

ax ax: dlho som zvažovala či si to dať urobiť alebo nie. už ked som sa rozhodla dobrovolne trpieť pre krásu, chcela som to mať dokonalé. išla som k najlepšiemu doktorovi v meste.urobil mi to najlepšie ako vedel. či som sa v noci do neho buchla alebo sa to tam vytvorilo samo, naozaj neviem.oprava bude jednoduchá a rýchla. asi som na ten nos až príliš zameraná, jednoducho to chcem mať dokonalé. ked človek nemá problémy tak si ich vytvára sám :-))))

Kattty

ax ax: doktor je šikula, urobil to pekne ale vytvoril sa mi hrbolček medzi špičkou a kosťou, ktorý tam predtým nebol. a vyzerá to zle, najma z profilu a som z toho riadne nešťastná.
dohodli sme sa že mi to upraví ale musím čakať, lebo teraz je ešte skoro.

ax ax

KATTY: ahoj mohla by si mi poslať fotky prosím ťa.. bo som zvedavá ako ti to spravil ked vravíš že sa ti nepáči..a to ta kto robil??