Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Tina 1
vraj sa stava, ako v mojom pripade, ze pri operacii spicky sa urobi na nose hrb. Mam ho v hornej casti nosa, nie je vyrazny, ale pri pohlade z profilu vidno, ze moj nos nie je celkom rovny. Tesne po operacii, ked mi odlepili naplaste, som mala nostek dokonaly, bol absolutne rovny, bola som stastna, ale asi po tyzdni som si vsimla, ze mam na nose hrcku. Casto sa stava, ze po operacii su na nose nerovnosti, ktore casom zmiznu, preto som cakala a dufala, ze to zmizne, ale som uz rok a mesiac po operacii a stale to tam je, takze uz viem, ze to nezmizne:o(
Ale v tvojom pripade to moze zmiznut, zbytocne sa nad tym este netrap, nos potrebuje cas :o)
Kattty, Laura S: Baby aké máte tie hrby a v ktorej časti nosa? Ako je možné že po niekoľkých mesiacoch sa na nose urobí hrb...Ja mám na kosti hore tam kde bol sekaný taký vyvýšený hrbček, vraj je to opuch ktorý mizne aj niekoľko mesiacov a zdá sa že už trošku klesol.Alebo že by som si iba zvykla? Ale teraz neviem či aj ja nemám hrb! Som 3 mesiace po.
Katty
ale jedna operacia bol hrb a druha spicka, takze by som na to iste miesto bola operovana 2 krat. Urcite, mas pravdu, ale ked si predstavim, ze mam chodit s hrbom...Ja asi nikdy nebudem mat uplne krasny nostek:o(
Laura S: Ja mám ten istý problém. po operácii sa mi na nošteku urobil hrb. To či ti to uznajú ako reklamáciu záleží na tvojom lekárovi, s tým mojím som sa o tom nebavila.
S tými operáciami by si to nemala prehánať aby sa ti niečo nestalo, aj ked to z vonka vyzerá dobre, vnútri sú jazvy a mohla by si mať problémy s dýchaním.
Dievcata,
pred rokom som bola na operacii nosa u Dr. Kovaca. Bola to druha operacia, na prvej som bola v BA, kde mi odstranili velky hrb, ale neupravili spicku a Kovac mi upravil spicku, ale po niekolkych mesiacoch sa mi urobil na nose maly hrb.
Myslite, ze mam narok na reklamaciu a to zadarmo? mate s Kovacom a reoperaciami nejake skusenosti? Kolkokrat vam moze doktor operovat nos, ked ja som bola uz 2 krat? Nerada by som dopadla ako Michael jackson - bez nosa :o)
Jana C
u koho si bola na operacii?
CUKRICEK: Príde sestrička a len ti ich obviaže, robí sa to preto, aby ti náhodou neunikla nejaká zrazenina do srdca. Nemusíš sa báť, robia to pri všetkých operáciách :)
jana c:dakujem velmi pekne..och,,teraz si ma torchu vystrasila,,an co zviazaju tie nohy,,a to ako??