Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

fusakla

a s tymi leukplastmi by mi mohol niekto poradit? mne ho kazal dat dole o tyzden od kontroli, v sobotu, ale nie som si ista ci som dobre pochoipla, kedze jedno dievca malo bna fotke leukoplast aj po 11 ci kolkych dnoch tak mam pohybnosti a volam tam nechem zbytocne kvoli tomuto, citila by soms a hlupo

cukricek

baby ma otazocku bola som 3.9.na operacii nosa,,,mam este sadru ale trapi ma trosku ina vec,,,na spicke vidim ze mam starsne porovy nos a bojim sa co bude ked mi daju dole dlahu,nemate nejake tipy na vycistenie pleti na nose???a nemyslim vytlacanie a pod, ,lebo to budem mat este citlivy nos

Laura S

fusakla

tym sa netra, ze si to nikto nevsimol, iba ty. Je to normalne, pretoze ty si mala komplex, nepacil sa ti tvoj nos, tak si ho mala obkukany do posledneho detailu :o)Videla si na nom kazdu chybicku. Okolie nas vnima inak, ako celkok, nie su zatazeny na miesta, za ktore sa hanbime:o)

fusakla

all: caute, naposledy ked som tu bola som citala, ze u niektorych dievcat si zmenu nik nevsimol, no tak ja mam ten isty problem, ani ti, od ktorych by som to najviac cakala a pritom si myslim , ze oproti tomu co som mala rpedtym je to rozdiel, ja to nechapem...inak po kolkych dnoch, ked vam zalepil doktor nos leukoplastom ste ho mohli dat dole?

kenza

BAMBULINA: Ja idem tiez k dr.Gubovi, a na 100% u neho potrebujes predoperacne vysetrenia - ti to urcite hovoril, ked uz mas termin.. ja idem 2.10-uz nech mam po. Dufam, ze vysledok bude viditelny.. Mi bude robit komplet cely..

nos24

Ahojte, tak ja v pond. o 7,00 hod. idem na operaciu celeho nosa...tak uvidim co a ako a hodim moje pocity na stranku...

bambulina

Laura S:Ja mam ten isty problem...najprv mi zbrusovali hrbolcek a vtedy som si spicku nedala upravit a zda sa mi, ze mam na konci nosa taku bambulu, tak som isla naspat k mojmu chirurgovi a nielen kvoli spicke, ale hlavne kvoli tomu, ze som po 4 rokoch mala nos mierne vykriveny do jednej strany...Lenze on mi povedal, ze kvoli takej malickosti ma otvarat nebude a, ye so spickou mi kvoli chrupavkam nic spravit nemoze...Tak som sa vybrala do ULK a Dr.Guba hned ako rukou presiel po mojom nose tak sa ma spytal, ci som ho nahodou nemala zlomeny...Takze o mesiac idem k nemu na spicku a ppovedal, ze by mi vedel este take 2 mm ubrat aj z tvrdej casti nosa---Tak som zvedava:)

ax ax

ALL: baby prosím vas poradte mi. neviem ku komu mám ísť. či ku Kováčovi alebo Červenovi?? máte niekto skusenosti s Červenom?? či sa unho platí na konzultáciu a tak.. dakujeeeem.. bo v pondelok idem na konzultačku ku Kováčovi.. ale počula som že aj Červen je dobrý tak teraz neviem..:(( a neviette náhodou či Červen robí v lokálke??DAKUJEEM