Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
FUSAKLA: ja mám ten istý problém už od prvej opky, že z každého profilu vyzerá inak. Ktovie prečo je to tak...
fusakla:ja som mala leukoplasty na nose asi8dni/z toho len 3 dni som mala obe,t.j. pod nosom a navrchu/,ale je pravda ze mne robil len spicku,ale nie ten isty Dr. co tebe,takze neviem,ale aj ja som stresovala,ci mi nespadne nos :-)
CUKRICEK: jáj moja, keď ti dajú dole dlahu, bude sa ti totálne šúpať nos. To si užiješ :) Odporúčam veľa krému, chvíľu počkať a potom jemne zoškrabať nechtom. Bude to trvať týždeň-dva, ale potom to bude v poho.
FUSAKLA: mne dal leukoplasty dole na kontrole a nepočula som, že by ich tam niekomu nechal... Sprav ako ti kázal :)
JA SOM NASTASTIE S MOJIM NOSOM SPOKOJNA..RADSEJ BY SOM SI DALA ZWACSIT PERY :D
ALL: čaute baby tak dnes som bola u KOVACA na konzultácii.. heh som myslela že to bude nejaký tučný ujko. ale je celko v pohode.. mi povedal že ked mi zbrusi hrbolček tak že bude široký, takže mi bude musieť aj zužiť nos... ale bojím sa toho ... bol unho niekto na takejto operácii?? že aj vám ho zužovať??