Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
oooj holky,to aj ja mam nos z kazdej strany kusa iny a vlavo este citim ze mam stale opuch na spicke,ale ked si porovnam aky strasny nos som mala pred opkou,akosi ma to ani nestve
teraz mam cca 2 mesiace po opke,ale este som si nos nesmrkala,bojim ze mi padne spicka,kvoli ktorej som vlastne sla robit nos a ze bude taky skaredy ako pred opkou,proste ze mi spadne,aj ked mam vlozenu chrupku aby mi nespadol...
ahojte som 3 mesiace po opke a aj ja mam nosstek z kazdeho profilu iny..Guba mi ale powedal ze uplne rownaky profil sa ani neda ak nestresujte..a teraz som chora a fukam si nos moze sa to???dik
SARANCA 1: vies co, ja si myslim , ze tiez to hdone zavisi od povodneho nosu, a tvaru kosti ake mas, ja som mala nos skaredy som tento tyzden to uz bude 3ti od opky, a nie je to uplne to co som si predtsvaovala, ako som aj pisala , nik si rozdiel ani len nevsimol, a pritom ten skok som mala dost velky, dokoca ked baby porovnavali, s tymi ich malimi nostekmi a hovorili doknca, ze ich maju skarede, tak som odpadavala , ze si nevazia ake ich maju zlate a male, tak ja som bola vzdy ta s krivym nosom, alebo velkym, preto mi je divne, bil do oci, a ze si toho nik nevsimol? cudne, a tiez nemam ten nos mozno ako som ho vysnivala, lenze su baby, ktore maju pekny nos len spati hrbcek, a tam vela roboty na nom nie je, ale vies coy? vzdy je lepsie byt bez hrba ako s nim, aspon tak, a daj tomu cas, to tu pise kazdy, ja tomu mojmu ho tiez davam ale ak sa nezmensi, a nebude krajsi, asi ten nos ubijem ma nastve:-D tak sa drz
SARANCA1: ja si myslím, že ti ten nos ešte klesne. Teda u mňa to tak bolo, že ako som si stále smrkala nos, tak som si ho vlastne naťahovala a klesla mi tá špička. Skús ešte počkať
AX Ax: ahoj. no jka som bola 2 krat u cervena. No ale to setko bolo tak rychlo. som prisla zo zahranicia a hned na druhy den bola opka bo to bol mojho otca byvaly spoluziak. on to robi iba v lokalke. plati sa za cely nos okolo 19OOOsk. no mne ho robil 2 krat a stale nie som spokojna, ale nevinim to na neho, proste nemam stastie a pravo byt pekna a sebavedoma :( inak aj mne povedal iny doktor ze on je velmi dobry, tak neviem. to zavisi aj s cim tam ides.
To Jana C: No mna operoval Cerven v Banskej Bystrici. Tato druha operacia bola vlastne kvoli predlzovaniu, teda mi ho mal trochu stiahnut naspat, ale fakt sa mi zda ze je to rovnake mozno este horsie. Uz som sa tesila ze to bude dobre po 2 operacii, som si to vytrpela a teraz ma to aj bolelo dost, a nakoniec je to na prd. Aj z profilu mi su vydno nosne dierky a s predu tiez. To je to najhorsie na tom.
SARANCA1: a kto ťa operoval, ak to nie je tajomstvo? Mne tiež skracoval noc a vlastne mi tým vyrovnal proporcie tváre. Si ešte čerstvo po operácii, počkaj pár mesiacov a uvidíš. Ja som po druhej opke tiež mala nos dohora, ale po mesiaci mi našťastie padol...
caute baby. Ja som uz podstupila plastiku nosa 2 krat. Prvy krat mi lamali aj kost a teraz 2 krat mi nos zuzovali aj zmensovali trochu. Bola som 2 krat u toho isteho lekara. Prvy krat som s tym nebola spokojna bo sa mi zdalo to byt este horsie ako pred tym a teraz mam 6 dni po snati sadry a som z toho zufala bo je to rovnake. Ked mi pri prvej platike nos zjemnoval tak asi ubral prilis a tympadom sa moj nos skratil a vytiahol. No co vam poviem. Mam taku depku, a neviem co s tym.