Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nos24

JanaC: tak mam to uspesne za sebou...operoval na Doc.Fedeles z Ruzinova. Neviem ani spravne napisat a formulovat vety, taka som nadsena. Zeny, kt. mate komplex z nosa, chodte, hned, nerozmyslajte... nechapem, ale uz som 3 den po, doma a ani raz ma to nebolelo a to som mala lokalku. skutocne je to vec banalna, vecer pred opkou som mala trosku nervy, potom pred oper.salou, ale trvalo to 25 min., lamal a s dlatom vyrovnaval nos, proste presne ako video z youtube:::nic som vobec necitila, a skutocne ziadna bolest po...tamponada sa dala vydrzat, trosku to tieklo, teraz uz zvacsa len hnis, zacina ma trosicku tahat, lebo mi vytahoval aj spicku hore...a dufam, ze to bude pekne. Fakt vazne, zeny tento doktor je sam umelec, netreba vahat....vie to...

ax ax

FUSAKLA: prepčá teraz som si všimla že si mi poslala foto.. noo super to máš uplne bez hrba.. a to kde máš len tu lepku cez nos.. to je po kolkých dnoch. že ti tak odpuchol?

nosik

a este ci by ste mi neposlali nejake foto pred a po plastike..a bolo bydobre aj nevydarene oparecie ak take boli....vopred dik...... moja mail 1Yessica@azet.sk

nosik

cawte ....sa chcem spytat ci ste si pred plastiokou skusali same upravit nos v pocitaci ze ako budetet vyzerat.,..ak hej poradte nejaky program na to...dikes

petrus86

Jana C :prosim ta mohla by si mi poslat fotky pred a po?? idem na operaciu ku kovacovi za necele tri tyzdne a velmi by som ti bola vdacna za fotky..en.j@azet.sk
velmi rada ti po opke poslem svoje na porovnanie :0

saranca1

ALL: a neviete mi niekto povedat po kolkych dnoich od snati sadry ste si zacali robit tlakove masaze? bo ten moj dokrot mi to nejako presne nevysvetlil ze kedy a tak. diiiiky

Jana C

NEW_NOSE: jasné, že môžeš smrkať, keď si 3 mesiace po!! Nesmie sa to len zhruba mesiac, ale ja so si po 2. opke fúkala po týždni, ale to mi robil len špičku a akurát bola peľová sezóna. Ale psst, je to len medzi nami :)))