Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

petrus86

pepkaaa : ja takisto som sa prenho rozhodla na zaklade diskusie...je aj celkom sympatak vyzera ako dr. house z toho filmu:0

nos24

Laura S: fuuu to si ma teda nepotesila...ja som k nemu isla len preto, lebo bola unho moja spoluziacka a mala ho urobeny fakt super, preto som nepatrala po inom...len dufam, ze teda aj moj bude ok...dost mi padla nalada, ale verim, ze to bude ok...
a s tymi uplatkami...tu neoponujem.((
a preco si isla aj na druhu operaciu???
a Minaroviech ti urobil ako nos???
ako je to s reklamaciami???

viem, ze vela otazok, ale dik za odpoved:

pepkaaa

dlhe roky som rozmyslala nad korekciou nosa ale az vdaka tejto diskusii som sa rozhodla konecne konat... a uz mam termin na konzultaciu... vdaka vasim prispevkom som sa rozhodla ist ku kovacovi do bb...

Laura S

nos24

tesim sa, ze si spokojna a zelam ti, aby si bola s novym nostekom stastna.

Len ti chcem oponovat, co sa tyka Fedelesa z Ruzinovskej nemocnice. Podla mna je to jeden z najhorsich chirurgov. A fakt klobuk dolu pred tvojou odvahou ist k nemu. Tolko reklamacii, ktore ma on, nema snad ziaden lekar. Mne prvykrat robil nos jeho kolega Minarovjech z Ruzinovskej nemocnice, bola som v nemocnici tyzden a dvere u Fedelesa sa s reklamaciami a staznostami nezavreli. A ani jeho kolegovia lekari nanho nemaju pekne spomienky. je velmi setrny a ma rad uplatky. Aj by najradsej vsetky operacie robil v lokalke, lebo je to lacnejsie ako narkoza...

Jana C

NOS24: super, teším sa s tebou :))

ALL: všetky, čo ste ma žiadali o foto. Pošlem, len teraz nemám čas, ale určite ich budete mať :)