Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nos24

Laura S:
dakujem za vycerpavajucu odpoved, pekne si to napisala....
popravde uplatok dala aj kamoska 10 papierov, ja teda podla nej tiez...s tou narkozou mas pravdu, povedal mi na konzultacii tiez ze len lokalka, ale cim blizsie bola opka, tym vacsi stres a vtedy som chcela este mu povedat, ze chcem celkovu ale pri odovzdavani krvnych testov tam nebol, iba daka doktorka. pred opkou som za nim sla do kancelarie a naznacila mu, ze by som bola za celkovu, ale on ze nech sa nebojim a tak..a po opke mi zacal hovorit, ze preto bola lokalka, aby som to lepsie znasala :%%ˇˇ
dal mi dlahu , nastastie tam nesetril, a ako si pisala pritom si to vsetko cvakam...tak to je sila...
tak a teraz len dufat, ze to bude ok.inak neviem co to bude zac, ale dufam, ze hrb je prec, to som citila ako sekali, a mal ho zdvihnut...ale ako si pisala ani mne nezuzoval pri dierkach nos a to sa bojim, ze ho budem mat natovsetko siroky...uvidim a poslem foto

pekny den

Laura S

nos 24

a teraz na tie tvoje otazky:

1. " a s tymi uplatkami...tu neoponujem."

s uplatkami sa stretlo vela ludi. Moja doktorka chodila s Fedelesom na medicinu a povedala, ze keby jeho rodicia nemali na uplatky, tak by z neho nic nebolo:o)

2."a preco si isla aj na druhu operaciu???"
3."a Minaroviech ti urobil ako nos???"

na druhu operaciu som isla preto, lebo som nebola spokojna s tym, ako mi Minarovjech urobil nos. Jeho povazuju za vyborneho plastickeho chirurga, no moj nos sa mu akosi nevydaril. Niezeby vyzeral horsie ako predtym, to nie, vyzeral naozaj lepsie, ale neviem z akeho dovodu mi iba odstranil hrbol, ale spicku nechal tak. A ta spicka potrebovala tiez upravit. Tak som potom isla na druhu operaciu ale uz ku Kovacovi do BB a to hlavne preto, lebo BB je pre mna ovela blizsie a kazdy si ho velmi chvalil...

4."ako je to s reklamaciami???"

u kazdeho lekara je to inak.Musis ist za nim a ukazat mu, preco si myslis, ze tvoj nos pokaslal. Ja kym som lezala v Ruzinovskej nemocnici tak som sa rozpravala s viacerymi pacientmi, ktory boli u Fedelesa na operacii a co hovorili, nemali nejak velky problem s uznanim reklamacie. Stretla som tam niekolko ludi, ktory boli unho na reoperacii, niektory aj treti krat. To uz ale nechapem, lebo ak ti niekto pokasle nos 2 krat, uz by som k nemu na reoperaciu nesla, to si radsej zaplatim ineho chirurga. Ked mi ukazovali fotky, tak po operacii ich nos vyzeral ako pred operaciou, ziadna zmena, alebo po uprave spicky nosa mali po operacii vyrazny hrb na nose, ktory predtym nemali alebo jeden chalan, ktory prisiel na odstranenie hrbu na nose, mal po operacii rovnaky hrb, akurat ho mal posunuty vyssie.

Nepacilo sa mi na nom aj to, ze Fedeles hrozne setril na dlahe, kym ostatny lekari davali dlahu na nos bezne, on daval iba leukoplasty a nos v celkovej narkoze nerobil ani keby si sa pokrajala. Pritom ty si tu operaciu platis.

Laura S

nos24

ja netvrdim, ze sa mu nepodari ziadna operacia, len ze ma velmi vela reklamacii a ja by som k nemu nikdy nesla. Ale to neznamena, ze budes nespokojna aj ty! Nechcela som ta vystrasit,prepac :o) Mozno tvoj nostek bude velmi vydareny, inak, uz si ho videla, mas uz dolu naplaste, alebo ti dal dlahu?

ax ax

PETRUS86. ahoj no jo už som bola a zbrusi mi kosť a povedal že potom by bol široký že mi aj trochu zlomi kostičky z bokom aby bol užší.. a trošilinku upraví špičku.:)

nos24

Pls bola ste niektora na opke u Doc.Fedelesa?? ako ste spokojne??
mna trochu zneistila Laura S....prosim napiste, mam chaos a mensiu depku...diky

fusakla

ax ax: tu lepku som mala zhruba necely tyzden a doma som si ju odlepila, su to zhruba dva tyzdne po opke vsetky tie fotky s nosom, fakt sa ti paci? ja sa bojim ze ho mam velky...neviem no, ked ja som teraz prisla na to ze mam asi cely nos skaredy...kokos