Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

PETRUS86: nie nezabudla, len teraz na to nemám čas, ale zajtra ti ich už určite pošlem. Ale to vieš, že mňa nerobil Kováč, však?

petrus86

Jana C : a hoj prepac ze ta stale otravujem ale asi si na mna zabudla tie fotky prosim su pre mna dolezite este som zatial nevidela ziadne fotky nosteka ktore robil kovaC a za par dni k nemu idem aj ja...velmi by si mi pomohla dakujem

petrus86

ax ax : no mne povedal len ze zbrusi ale bojim sa ze ked mi zbrusi hrbolcek tak spicka bude neprirodzene siroka a nos bude dlhy, no neviem....

petrus86

Laura S : ahoj Laura a mozem sa ta spytat ty si bola po tej druhej operacii u kovaca spokojna ci nie?? teda si spokojna s vysledkom? mozes mi poslat foto? en.j@azet.sk

nos24

LauraS -Dakujem za prianie,
dufam ze to bude pekne. Po dani sadre dolu ti poslem foto...a lokalka? No vnimala som vsetko, narazy, ale bolest nie....nijaku... vazne ani teraz. Mna to ani raz nezabolelo..

Jana C

PEPKAAA: najväčšie opuchy (tváre, očí, modriny)ti zmiznú asi po 2 týždňoch. Potom ti ostane opuchnutý len nos, ale nie je to nič strašné, nikto si to nevšimol :))

pepkaaa

all: baby v decembri by som aj ja chcela ist na operaciu ale dost sa bojim tych opuchov... to akoze je moc viditelne lebo ja sa potrebujem co najskor vratit do prace... a uz som precitala skoro vsetky prispevky a podaktore sa niekolko mesiacov stazovali ze im to opucha...

Laura S

nos24

ja ti drzim palce, nech mas nostek podla tvojich predstav:o) A fotke sa velmi potesim, poslem ti aj ja svoju:o)

Inak, k tej tvojej narkoze, nedal by ti ju ani za nic. A ked si mala lokalnu anesteziu, vnimala si vsetko? Lebo chirurgovia, ktory nesetria ako Fedeles davaju utlmujucu injekciu a ty potom nic nevnimas. Teda je to akoby si bola v narkoze, lebo sa na nic z operacie nepamatas.
Mne tak robili v Kosiciach horne viecka a vobec na nic si nepamatam,takze som nemusela zazit strach ani nejaku traumu:o)

Drzim palce:o)