Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
PETRUS86: mňa operoval primár Mládek v Nitre......
Jana C : dakujem ti predom..teba robil jeho kolega ale tiez v BB nie?
PETRUS86: nie nezabudla, len teraz na to nemám čas, ale zajtra ti ich už určite pošlem. Ale to vieš, že mňa nerobil Kováč, však?
Jana C : a hoj prepac ze ta stale otravujem ale asi si na mna zabudla tie fotky prosim su pre mna dolezite este som zatial nevidela ziadne fotky nosteka ktore robil kovaC a za par dni k nemu idem aj ja...velmi by si mi pomohla dakujem
ax ax : no mne povedal len ze zbrusi ale bojim sa ze ked mi zbrusi hrbolcek tak spicka bude neprirodzene siroka a nos bude dlhy, no neviem....
Laura S : ahoj Laura a mozem sa ta spytat ty si bola po tej druhej operacii u kovaca spokojna ci nie?? teda si spokojna s vysledkom? mozes mi poslat foto? en.j@azet.sk
PEPKAAA: najväčšie opuchy (tváre, očí, modriny)ti zmiznú asi po 2 týždňoch. Potom ti ostane opuchnutý len nos, ale nie je to nič strašné, nikto si to nevšimol :))
all: baby v decembri by som aj ja chcela ist na operaciu ale dost sa bojim tych opuchov... to akoze je moc viditelne lebo ja sa potrebujem co najskor vratit do prace... a uz som precitala skoro vsetky prispevky a podaktore sa niekolko mesiacov stazovali ze im to opucha...
nos24
ja ti drzim palce, nech mas nostek podla tvojich predstav:o) A fotke sa velmi potesim, poslem ti aj ja svoju:o)
Inak, k tej tvojej narkoze, nedal by ti ju ani za nic. A ked si mala lokalnu anesteziu, vnimala si vsetko? Lebo chirurgovia, ktory nesetria ako Fedeles davaju utlmujucu injekciu a ty potom nic nevnimas. Teda je to akoby si bola v narkoze, lebo sa na nic z operacie nepamatas.
Mne tak robili v Kosiciach horne viecka a vobec na nic si nepamatam,takze som nemusela zazit strach ani nejaku traumu:o)
Drzim palce:o)