Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

Petrus86
No teda dakujem za foto som príjemne prekvapená.Vyzerá to perfektne!!
Ak máte ešte niekto od Kováča Noštek pošlite mi ale aj pred operáciou aby som to vedela porovnat s mojim.Neveim ci z neho spravý takíto zázrak

lorwokhi

Ahoj Kenza - prosím aj ja idem ku Gubovi, mohla by si mi poslať foto, veľmi prosím. Ďakujemmmm. sendyBarett@zoznam.sk

ax ax

PETRUS: waaw fakt ti ho spravil super.. aj dierky máš už rovnaké... no ja nemám ani anginu ani chrípku.. ale tak trošku nádchu ale niečim sa.. musí mi to prejst... bo sa bojím že kvôli nádche ma nebudu chcieť uspať.:(( ten nos máš fakt super.. a doktor ti čo na to poveedal??

Matiska

Petru86
aj ja si prosím fotečku ..
možeš na monnamia@azet.sk
dakujeem ja som bola u Draca ale neviem asi si predsa zavolám do tej BB .tak ma inšpiruj

kenza

Som dnes bola na vybratie tamponady.. tak konecna mam cuch aj chut.. nos mi ukazal, skoro som odpadla, ze aky pekny.. uplne podla mojich predstav. To som ani necakala, ze taky bude. Lebo som mala strasne siroku kost,ale dr. Guba spravil zazrak:) Dlahu mi da dole v piatok, sa tesim. Odporucam ULK - dr. Guba

petrus86

ax ax : mala nadcha nevadi to ja som mala tiez trosku soplik hlavne aby si nemala anginu kasel horucky a zapalene hrdlo.poslem ti tie foto