Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
KENZA: neboj sa, ja som mala po druhej operácii to isté. Mne to pretekalo aj cez tamponádu :) Je to OK, stehy sa ti určite nerozmočia. Ak nemáš tampony v nose, tak si to skús jemne vytrieť vatovými tyčinkami
Ahojte! Chcela by som sa spytat.. Tie co ste uz po operacii.. Aj vam po opke vytekal sopel z nosa? Mne z neho dost tece a bojim sa, aby to nejako nerozmocili stehy.. som 3 dni po opke.. Vdaka za odpovede
ax ax : no platila som pred operaciou v ten den. na kontrolu idem o dva dni tak ti poviem ako to prebiehalo..no vidis ze to vasi pochopili
ax ax: dakujem za odpoved ja mam konzultaciu o 13:30 tak hadam nebudem dlho cakat... a operaciu ak sa da vybrat by som chcela v decembri...
all: kto bol na konzultacii u kovaca v bb??? a odpise mi ze ako dlho to asi trva??? prosim... ja idem v utorok... a tyzden mi na moju otazku nikto neodpisal...
NS99: musí byť ukončený vývin tvárových kostí, takže radšej počkaj do tej 18ky :)
ax ax : neboj sa bude to dobre je to dobry doktor . v pondelok ti poslem fotky ak chces
ax ax : nie nemam boleti, tam pri ambulancii je hned operacna sal.akurat neprijemne je ze mam trosku zapchaty nos a nemozem dobre smrkat. jedla som hned normalne no ked prezuvas tie prve dva dni citis ako keby krv zblnkala v nose. no jedla som normalne. platila som len dvadsat tisic plus sto korun co mi dal kupit lieky pred operaciou. narkoza bola super spala som hodinu a pol a este sa mi aj snival sen. no a modriny mam minimalne dnes uz skoro ziadne len prve dni som bola opucnuta riadne . je to sukromna klinika ani ja som nevedela :0 a vpohode sa pytaj ak ta este nieco zaujima . aj ja som rada ze to uz mam za sebou len sa nudim doma ..