Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
KENZA: po prvej opke mi dal všetko dole po 10 dňoch a po druhej po týždni... To asi záleží od konkrétneho doktora...
Jana C: Janka, prosim ta, po kolkych dnoch nebudem mat zalepeny vobec nos? Lebo teraz som tyzden po opke, dnes mi dal dole dlahu, ale este mi ho oblepil.. Tak ak si pamatas cca po kolkych dnoch resp.tyzdnoch uz ho nebudem musiet mat vobec zalepeny?? vdaka
ax ax: to je dobre, keď je nadcha na ustupe,kedze ti ide robit nos,ale podla mna by si mala byt zdrava,ked tam pojdes.skus to este nejak preliecit a ak to neprejde, spoj sa s Dr.Kovacom,radsej nejaký mesiac uz pockas, ako keby si mala byt chora,vsak si predstav kychnutie alebo dychanie ustami, ked ta boli hrdlo...ale drzim palce,aby to rýchlo preslo a mala si to čo najskor za sebou
Matiska
ja som z liptovskeho takze do ba by som to mala daleko ale po precitani tohto fora mi najlepsie vysiel kovac a do bb to mam celkom v blizko a tiez v celkovej som chela lebo lokalnu by som nezvladla, kovac robi iba nosy na orl klinike takze je odbornik... a do bb pojdes len 3krat, 1. konzultacia, 2. operacia, 3.kontrola (ak budes mat tampondu tak na vybratie tam nemusis ist mne vybavi v LM takze tebe v BA by nemal byt problem.
pepkaaa
ja som uz bola u jedneho doktora a povedal ze mne treba určite kost.tak to uz potom znamená všetko.mám si to premylseť vyšlo by ma to unho na do 30000 ale váham nezdal sa mi presvedcivy povedal ze o moc mi ho zmesit nemoze,predsa ked mám aj problemy s dýchaním s prepážkou potrebuje odborníka. a vraj keby som si dala spraviť iba prepážku tak mi nos padne.:))Preto som taka zvedava nato co mi povie a poradí.mas fotku ako vyzerá teraz tvoj nostek?ja nejaku pozrem a poslem ak chces vidieť.JA z Bratislavy nakoniec skončím až vBB.
Matiska
no ja tiez som tam sla s tym ze mam velky nos a dopadlo to tak ze mam krivu prepazku a cudnu spicku mi upravi a tym sa nos opticky zmensi... a ze je to komplikovanejsie ako ked sa robi hrbol lebo to bude otvarat a tak mi zostane mala jazvicka...a termin som si tiez vyberala kvoli robote